Şehidin Tabutu Açıldı, Naaşı Nişanlısına Gösterildi - Son Dakika
Güncel

Şehidin Tabutu Açıldı, Naaşı Nişanlısına Gösterildi

Diyarbakır'da çıkan çatışmada ağır yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Göksal Cin'in tabutu açılarak naaşı nişanlısına gösterildi.

04.02.2016 13:49  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce girdiği çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Göksal Cin, memleketi Zonguldak'ta son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin nişanlısının sözleri ise yürekleri dağladı.

"BENİ NEREYE BIRAKTIN GİTTİN?"

Şehit Uzman Çavuş Göksal Cin'in (24) naaşı, Atatürk Devlet Hastanesi'nden alınarak Elvanpazarcık beldesine bağlı Çalca Mahallesi'ne getirildi. Bir ay önce izne gelen şehidin yaklaşık iki ay önce nişanlandığı öğrenildi. Acı haberi alır almaz Kayseri'deki evinden Zonguldak'a gelen şehidin nişanlısının feryatları yürekleri dağladı. Şehidin nişanlısı Büşra Aslan, konvoyu karşısında görünce sinir krizi geçirdi. "Paşam" diye feryat eden Aslan, "Beni nereye bıraktın gittin? Hani evlenecektik" dedi.


GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Şehit Uzman Çavuş Göksal Cin'in naaşı, askerlerin omzunda cenaze aracından alınarak evinin önüne getirildi. Anne Azime, abla Zeynep, baba Şaban Cin ile şehidin nişanlısı Büşra Aslan tabutun önünde gözyaşı döktü. Güçlükle ayakta durabilen şehidin nişanlısı zaman zaman baygınlık geçirdi.


"BU ACIYA DEĞER Mİ GÖKSAL'IM?"

Büşra Aslan, önümüzdeki aylarda evlilik planları yaptıklarını söyleyerek, tabutun önünden ayrılmak istemedi. Nişanlısının tabutunu bir an olsun yalnız bırakmayan Aslan, "Hep borcumuz var diye değil mi bunlar? 5 bin TL için şehit oldun. Bu acıya değer mi Göksal'ım? Ben senin ciğerinde yatarım. Açın bu tabutu ben de gireceğim yanına. Benim kadar kimin içi acıyor aşkım" diye feryat etti.


ŞEHİDİN TABUTU AÇILDI

Aslan'ın ısrarı üzerine şehidin tabutu açıldı. Alandaki kalabalığın uzaklaştırılmasının ardından Büşra Aslan'a şehidin naaşı gösterildi.

AK Parti ve CHP Zonguldak milletvekillerinin yanı sıra Vali Ali Kaban, Tuğgeneral Birol Şimşek ile çok sayıda protokol üyesinin katıldığı cenaze namazını ise İl Müftüsü Mürsel Öztürk kıldırdı. Cenaze namazının ardından şehidin naaşı, yapılan duaların ardından aile mezarlığına defnedildi.

Şehidin Tabutu Açıldı, Naaşı Nişanlısına Gösterildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehidin Tabutu Açıldı, Naaşı Nişanlısına Gösterildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • DERSİMLİ: DEĞERMİ 3000 4000 TL PARA İÇİN... TRİLYON VERSELERDE GERİ GELMEZ ARTIK.. ÇOK ÜZÜLDÜK GERÇEKTEN VAH VAH VAH 31 28 Yanıtla Ecem YILMAZ: Ya ne parasi.adam sehid olmus.kim para icin kendini ölume atar.icindeki imani sayesinde sehid oldu.o kadin sadece sacmalamis.sehidimizin nisanlisi olmasi ,sehidimizi kucultebilir anlamina gelemez. 0 0
  • yaser: Çaylar benden 5 46 Yanıtla MEYA FARQİN: Kaçak çaysa hayır demem..:)) 0 2 Ahum : zagros beni rahat bırak defol 1 0 yaser: Ayip oluyor şırnak lilar rize çayı içecek deyiller 0 1
  • Diyar21Hakan: Ulan hainler toplanmış yine Cumhurbaşkanı ve hükümet aleyhine atıp tutuyorsunuz geçmişte ne olmuş sa olmuş şu anda bu şehitleri pkk şehit ediyor. Onlara iki satır bit laf demeden hükümete verip veristiriyorsunuz bende Ak Partili değilim ama bu olayların sebebi aç gözlü Hdpkk dir birazda onlara tepki gösterin. 34 10 Yanıtla Özlem: Pöh beğenmiyorsan yönetimi basardın istifayı . Burdan lekeleme devleti kurumuna yakışmıyor şayet ! Tabii gerçekten polis sen .. 1 1
  • BECERIKSIZLER: Yazik deyil mi bu halka?. 2002 de AKP iktidara geldiginde teror sifir idi. Dile kolay tam 14 yildir tek baslarina iktidardalar ve ortaya cikan tablo bu. Ulkemiz kan golune dondu. Yaziklar olsun boyle yonetime. 29 12 Yanıtla
  • MEYA FARQİN: Wah malamıne erzincan üzüntüden portakalsuyu içiyorum..:(((( 4 36 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement