Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programında Buluştu

Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programında Buluştu

Ardahan Valisi Ahmet Deniz tarafından, şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi.

22.07.2014 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Valisi Ahmet Deniz tarafından, şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi.

Ardahan Polisevi'nde verilen iftar yemeğine, Vali Ahmet Deniz, 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Durak, Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin, kurum müdürleri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Yemekte konuşan Ardahan Valisi Ahmet Deniz, iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Çok özel bir andayız. Belki sizlerin gösterdiği o yüksek fedakarlığı gösterememiş ve o şerefe nail olamamış olmanın derin mahcubiyeti içerisinde mütevazi kelimelerle minnet ve şükranımızı ifade edebilmemizin kısıtlılığı içerisindeyiz." dedi.

Büyük fedakarlıklar yapmış insanların oluşturduğu bir ortamda bir araya gelindiğini söyleyen Vali Deniz, "Ramazan ayı, rahmet ve güzellikler ayıdır. Bu güzellikler, bugün burada vatan uğrunda şehit düşmüş şehitlerimizin yakınlarıyla, gazilerimizle çok daha anlamlı olmuştur. Bizler her zaman şunu söylüyoruz. Sizlere değer verdiğimiz sürece Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacak. Sizler canını vatan uğrunda feda etmiş, bu uğurda şahaadet şerbeti içmiş aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Sizler varsanız ve huzurluysanız, bizler de ancak o zaman huzurluyuz. Devlet olarak, Türkiye Cumhuriyeti halkı olarak ne yapsak sizlerin hakkını ödememiz mümkün değil. Türk milleti sizlere ilelebet şükran duyacaktır. Ardahan'da biz devlet olarak her zaman her şeyde sizin yanınızdayız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehitlerimize ve ebediyete uğurladığımız gazilerimize Allah'tan rahmet, onların bize bıraktıkları aziz hatıraları olan siz yakınlarına, birer abide olarak yaşayan gazilerimize de sağlıklı yaşamlar diliyorum."

Ardahan Müftüsü Aytekin Yılmaz'ın okuduğu dua ile program sona erdi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programında Buluştu - Son Dakika


Advertisement