Şehit ve Gazi Ailelerinden Başkan Eroğlu'na Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Şehit ve Gazi Ailelerinden Başkan Eroğlu'na Teşekkür Ziyareti

Şehit ve Gazi Ailelerinden Başkan Eroğlu\'na Teşekkür Ziyareti

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun talimatları ile şehit ve gazi ailelerine yönelik düzenlenen kültür gezisi sonrasında Tokat Şehit ve Gazi Aileleri Derneği yönetim kurulu üyeleri Başkan Eroğlu’nu ziyaret etti.

18.11.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'nun talimatları ile şehit ve gazi ailelerine yönelik düzenlenen kültür gezisi sonrasında Tokat Şehit ve Gazi Aileleri Derneği yönetim kurulu üyeleri Başkan Eroğlu'nu ziyaret etti.

Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri kapsamında, şehit ve gazi aileleri Konya ve Nevşehir'i gezme fırsatı buldu. Konya'da; Şemsi Tebrizi Türbesi, Şerafettin Camii, Alaattin Camii ve Külliyesi, Alaattin Tepesi gibi tarihi ve dini önemi bulunan mekanları ziyaret eden gazi ve gazi aileleri, şehir turunun ardından ise Nevşehir'e geçtiler. Kapadokya, Göreme ve Ürgüp'te birçok yeri görme fırsatı bulan konuklar Tokat'a döndüler. Kültür gezisi sonrasında Tokat Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Eroğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette şehit ve gazi ailelerimizin acısını paylaşmak, onlarla her gün birlikte olmak için gayret ettiklerini belirten Başkan Eroğlu, "Peygamberlikten sonraki en yüksek mertebe şehitliktir. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de buradan teşekkür ediyorum. Bizler; şehit ve gazi ailelerimizin acısını paylaşmaya, onlarla her gün birlikte olmaya gayret ediyoruz. Bu amaçla bir nebze olsun onların gönüllerini almak için şehit ve gazi ailelerimize özel kültür turlarımızı düzenledik. Bizleri ziyaret ederek teşekkürlerini dile getiren şehit ve gazi ailelerimize bu güzel hediyelerinden dolayı ben de teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanında olacağız" dedi.

Tokat Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Demirel de şehit ve gazi ailelerini verdiği desteklerden dolayı Başkan Eroğlu'na teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit ve Gazi Ailelerinden Başkan Eroğlu'na Teşekkür Ziyareti - Son Dakika


Advertisement