Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Buluştular - Son Dakika
Yerel

Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Buluştular

Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Buluştular

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül ve Büyük Şehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehit ve gazi aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

13.06.2016 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül ve Büyük Şehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehit ve gazi aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Nizip İlçe Stadyumunda gerçekleşen proğrama, AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ramazan şenliklerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahinburada diğer yetkililerle birlikte programa katılan şehit ile gazi yakınlarıyla yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Programda konuşan AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, bu Ramazan ayında yine mazlumların gözyaşlarını gördüğünü ve Suriye'deki yangın ve zulümden dolayı şehre gelen insanların olduğunu söyledi.

Ramazan ayında Gaziantep'te de bulunan Suriyeli misafirlere ensar elini uzatan herkese teşekkür ettiğini belirten Gül, "İnşallah bu Ramazan ayı birlik ve beraberliğimize vesile olur. Bu Ramazan mazlumların gözyaşı akıttıkları son Ramazan ayı olur. Rabbim bu şehre ve bu güzel insanlara hizmet etmeyi bizlere nasip eylesin" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Ramazan Ayı'nın sabır ve merhamet ayı olması ile birlikte arınma ve kurtuluşa vesile bir ay olduğunu söyledi.

Nizip'te ve Niziplilerle olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Şahin, "Burada bulunmamızdaki amaç Niziplilerle soframızı paylaşmak ve kardeşliğimizi güçlendirmektir. Bunu yaptığımıza inanıyorum. Şimdi Nizip'te veya bir başka yerde yol yapmak önemli ama gönül yolu için bu sofralar daha önemli işte o yüzden Ramazan ayının feyzinden ve bereketinden istifade ederek kimsesizlerin kimi olup onların yanında bulunup, dertlerine derman hastalıklarına şifa olmaya çalışıyoruz. Yüce Mevla'ya da dua ediyoruz ki İslam coğrafyalarına barış gelsin" dedi.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'da birlik ve beraberlik mesajı vererek yapılan organizasyondan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve iftar yemeği ile devam eden program Grup Dergah adlı ekibin sunmuş olduğu ilahi dinletisi ile son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Buluştular - Son Dakika


Advertisement