Şehit ve Gaziler İçin Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Şehit ve Gaziler İçin Anma Programı Düzenlendi

Batman'ın Sason ilçesinde Toç-Bir-Sen ve Diyanet-Sen tarafından şehit ve gaziler için anma programı düzenlendi.

12.01.2017 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Sason ilçesinde Toç-Bir-Sen ve Diyanet-Sen tarafından şehit ve gaziler için anma programı düzenlendi.

Yunus Emre Konferans Salonu'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Çanakkale ve 15 Temmuz'u konu alan kısa bir film gösterimi, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şiirlerin okunması ile devam etti.

Toç Bir–Sen İlçe Başkanı Mutalip Çelik, yaptığı konuşmada, Çanakkale, Bedir, Uhud ve 15 Temmuz ruhunun haksızlığın karşısında dimdik duran ruh olduğunu söyledi.

Çelik, şöyle konuştu:

"Selam olsun Uhud, Bedir, Çanakkale şehitlerine selam olsun. Terörle mücadele eden şehitlerimize selam olsun. Selam olsun 15 Temmuz şehitlerine. Çünkü bizi biz yapan Çanakkale, Bedir, Uhud ve 15 Temmuz ruhudur. O ruh ki her zaman hakkın ve hukukun yanında durmuş. Haksızın karşısında dimdik duran ruhtur. Yeri geldiğinde tankın ve topun önüne göğsünü siper eden ruhtur. Biz ne Yarbay Mustafa Bey'i unuttuk ne Ömer Halis Demir'i unutacağız. Bu duruş işte bu iman oldukça Allah'ın izniyle hiç kimse ama hiç kimse bizi yenemeyecek ve bölemeyecektir."

Programın sonunda şehit yakınları ve gazilere, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, İlçe Mili Eğitim Müdürü Feyzullah Yar, İlçe Emniyet Amiri Vekili Abdülkadir Gümüşay, Batman Toç Bir-Sen İl Başkanı M. Sıddık Aslanlı ve Sason AK Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit ve Gaziler İçin Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement