Şehit Yakınından Şehit Ailelerine Ücretsiz Yemek - Son Dakika
Yerel

Şehit Yakınından Şehit Ailelerine Ücretsiz Yemek

Amasya'nın Merzifon ilçesinde otobüs terminalinde köfte dükkanı işleten şehit yakını, şehit ailelerine ücretsiz yemek hizmeti veriyor.

24.07.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merzifon ilçesinde otobüs terminalinde köfte dükkanı işleten şehit yakını, şehit ailelerine ücretsiz yemek hizmeti veriyor.

Dükkan sahibi Gökhan Kocaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağabeyiyle 15 yıldır otogarda köfte dükkanı işlettiklerini belirtti.

Şehit yakını oldukları için şehit ailelerinin durumunu yakından bildiklerini ifade eden Kocaman, bu ailelere ücretsiz yemek ikram etme kararı aldıklarını belirtti.

Özellikle ramazan ayında buna çok dikkat ettiklerini anlatan Kocaman, şunları kaydetti:

"Merzifon bir geçiş güzergahı olduğu için otogar kalabalık oluyor. Mutlaka bir şehit ailesi denk geliyor. İlimizde bulunan şehit ailelerinden de ücret talep etmiyoruz. Bu ailelerimize bir nebze de biz katkı sunabilirsek ne mutlu bize. Ramazan bereketini yaşadığımız bu günde vatanları için canlarını feda eden şehitlere vefa duygumuzu aileleriyle soframızı paylaşarak göstermek istedik."

Kocaman, ücretsiz yemek ikramını ramazandan sonra da devam ettireceklerini, şehit ailelerinin her türlü iyi davranışı hak ettiklerini dile getirdi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehit Yakınından Şehit Ailelerine Ücretsiz Yemek - Son Dakika


Advertisement