Şehit Yüzbaşı Fuat Oğuzcan, Son Kez Baba Ocağında - Son Dakika
Genel

Şehit Yüzbaşı Fuat Oğuzcan, Son Kez Baba Ocağında

Şehit Yüzbaşı Fuat Oğuzcan, son kez baba ocağındaGAZİANTEP - Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit edilen Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan'ın cenazesi son kez baba evine götürüldü.

20.03.2017 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Yüzbaşı Fuat Oğuzcan, son kez baba ocağında

GAZİANTEP - Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit edilen Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan'ın cenazesi son kez baba evine götürüldü.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 19 Mart 2017 tarihinde bölücü terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan'ın naaşı, Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından memleketi Gaziantep'e getirildi. Gaziantep Havalimanında karşılanan şehidin cenazesi, Şehitkamil ilçesi Ulus mahallesi 44 Nolu sokakta bulunan baba evine getirildi. Babası Nuri, Annesi Ganime, eşi Ayşe Fatma ve 6 aylık bebeği Elif, akrabaları ve çok sayıda seveni tarafından karşılanan şehit için, dualar edildi.

Burada alınan helalliğin ardından şehidin cenazesi, Yeşilkent Mezarlığı morguna götürüldü.

Sınıra sıfır noktasında defnedilecek

Şehit Oğuzcan'ın cenazesi, Suriye- Türkiye sınırına sıfır noktasında defnedilecek. Suriye'nin Cerablus kentine komşu olan Gaziantep'in Karkamış ilçesine götürülecek şehidin cenazesi, sınıra sıfır noktasındaki Öncüler Mahallesinde düzenlenecek törenle defnedilecek.

Sınıra sıfır noktasında ikindi namazının ardından düzenlenecek törene, kent protokolü, askeri ve polis yetkililerin de katılması bekleniyor.

Şehit Yüzbaşı Fuat Oğuzcan, Son Kez Baba Ocağında
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Şehit Yüzbaşı Fuat Oğuzcan, Son Kez Baba Ocağında - Son Dakika


Advertisement