Şehitkamil Belediyesi Engelli Mehmet Amcanın Mutluluğunu Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi Engelli Mehmet Amcanın Mutluluğunu Paylaştı

Şehitkamil Belediyesi Engelli Mehmet Amcanın Mutluluğunu Paylaştı

Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, 14 yaşında geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı bedensel engelli olan Mehmet Duran Tatar’ı evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

02.08.2014 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, 14 yaşında geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı bedensel engelli olan Mehmet Duran Tatar'ı evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Sosyal Belediyecilikte vatandaşlara her alanda hizmet etmeye çalışan Şehitkamil Belediyesi engellilerin de hayatlarını kolaylaştırmak adına hizmetlerini sürdürüyor. Yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini kazanan Başkan Fadıloğlu, hizmet yolunda gecesini gündüzüne katıyor. Tüm vatandaşların olduğu gibi özellikle engelli vatandaşların da sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, insanlara kaliteli ve rahat bir yaşam sunmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Merveşehir Mahallesinde ikamet eden ve 14 yaşında geçirmiş olduğu bir rahatsızlıktan dolayı bedensel engelli olan 53 yaşındaki Mehmet Duran Tatar'ı ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, Tatar ile yakından ilgilendi. Bir süre Tatar ile sohbet eden ekipler, getirdiği akülü tekerlekli sandalyeyi Tatar'a takdim etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Tatar, ilk turunu evinin önünde attı. Mutluluğu gözlerine yansıyan Tatar, sevincini eşi Fatma Tatar ile paylaştı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini ileten engelli Mehmet Duran Tatar, "Akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı. Maddi durumun yetersiz olduğu için akülü tekerlekli sandalye alamıyordum. Bunun için Şehitkamil Belediyemize müracaat ettik. Sağ olsun Başkanımız talebimize cevap vererek, tekerlekli sandalye hediye etti. Akülü tekerlekli sandalye sayesinde artık tüm ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Eşinin mutluluğuna ortak olan Fatma Tatar ise, Başkan Fadıloğlu'na teşekkürlerini iletti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi Engelli Mehmet Amcanın Mutluluğunu Paylaştı - Son Dakika


Advertisement