Şehitkamil Belediyesi Engelli Vatandaşlara Yardımcı Olmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi Engelli Vatandaşlara Yardımcı Olmaya Devam Ediyor

Şehitkamil Belediyesi Engelli Vatandaşlara Yardımcı Olmaya Devam Ediyor

Şehitkamil Belediyesi, Boyno Mahallesi’nde Filiz Sevinç ve Ali Dede Beşe’yi ikamet ettikleri evlerinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

09.09.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi, Boyno Mahallesi'nde Filiz Sevinç ve Ali Dede Beşe'yi ikamet ettikleri evlerinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Mutlulukları yüzlerine yansıyan Sevinç ve Kaya, kendisine bu mutluluğu yaşatan Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Yaptığı projelerde engelli vatandaşları unutmayan ve onların rahat hareket edebilmeleri için her türlü desteği veren Şehitkamil Belediyesi bedensel engelli iki vatandaşa daha akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

BEDENSEL ENGELLİ SEVİNÇ VE BEŞE MUTLULUKLARINI AİLELERİYLE PAYLAŞTI

Boyno Mahallesi'nde ikamet eden ve iki yaşında geçirdiği rahatsızlık sonucu bedensel engelli olan 43 yaşındaki Ali Dede Beşe'yi evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, Beşe ile yakından ilgilendi.

Bir süre Ali Dede Beşe ile sohbet eden ekipler, getirdiği akülü tekerlekli sandalyeyi takdim etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu eşi ve çocuklarıyla paylaşan Beşe, akülü tekerlekli sandalyesine binerek ilk turunu evin önünde attı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini ileten bedensel engelli Ali Dede Beşe, "Akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı. Sağ olsun Başkanımız talebimize cevap vererek, tekerlekli sandalye hediye etti. Akülü tekerlekli sandalye sayesinde artık tüm ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Gıda Bankası ekipleri, daha sonra yine Boyno Mahallesinde ikamet eden ve doğuştan bedensel engelli olan 38 yaşındaki Filiz Sevinç'i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bir süre Filiz Sevinç ile ilgilenen ekipler, getirdikleri akülü tekerlekli sandalyeyi takdim etti. Mutluluğunu babası ve annesiyle paylaşan Filiz Sevinç, büyük bir sevinç yaşadı. Kendisine bu anlamlı hediyeyi sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ederek konuşmasına başlayan Filiz Sevinç, "Engelli olduğum için tekerlekli sandalye ihtiyacım vardı. Maddi durumum yeterli olmadığı içinde alamıyorduk. Bunun içinde Şehitkamil Belediyemize müracaat ettik. Belediyemizde bana akülü tekerlekli sandalye verebileceklerini ilettiler. Çok mutluyum, çok sevinçliyim. Bana bu sevinci yaşatan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve Belediye ekiplerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi Engelli Vatandaşlara Yardımcı Olmaya Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement