Şehitkamil Belediyesi Futbol Grup Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi Futbol Grup Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Şehitkamil Belediyesi Futbol Grup Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile yaptığı ortak organizasyonla 2014-2015 Sezonu Gençler Futbol Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapacak.

20.01.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile yaptığı ortak organizasyonla 2014-2015 Sezonu Gençler Futbol Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapacak. 16 ilden 20 okul futbol takımının mücadele edeceği grup müsabakalarında şampiyonlar yapılacak 30 müsabakanın ardından belirlenecek.

ERKEKLER KATEGORİSİNDE 12 BAYANLAR KATEGORİSİNDE 8 TAKIM YARIŞACAK

Şehitkamil Belediyesi, illerinde şampiyonluklarını ilan ederek grup müsabakalarına katılmaya hak kazanan 20 okul futbol takımını Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumu ve Şehitkamil Belediyesi Gazikent Semt Sahasında ağırlayacak. 2014 - 2015 Sezonunda uzun bir sürenin ardından Gaziantep'e gerçekleştirilecek olan Okul Sporları Futbol Gençler Grup Müsabakaları 20-22 Ocak 2015 tarihlerinde erkekler ve kızlar kategorilerinde yapılacak olan 30 müsabakanın ardından son bulacak. Futbol Grup Şampiyonasının kızlar kategorisinde Diyarbakır Spor Lisesi, Van Nene Hatun Kız Teknik Meslek Lisesi, Gaziantep 8 Şubat Anadolu Lisesi, Batman Gercüş Dicle Anadolu Lisesi, Şanlıurfa GAP Teknik Mesleki Anadolu Lisesi, Şırnak Cizre Hacı Fettah Kadoğlu Anadolu Lisesi, Mardin Mazıdağı Anadolu Lisesi ve Hakkari Yüksekova Selahattin Eyyubi Meslek Teknik Lisesi yarışacak. Grup Müsabakalarının erkekler ayağında ise, Hatay Antakya Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Diyarbakır Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Gaziantep Abdülkadir Konukoğlu Lisesi, Mersin Ticaret Meslek Lisesi, Elazığ Karakaya Spor Lisesi, Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Adıyaman Spor Lisesi, Kahramanmaraş Anadolu Lisesi, Adana Çobanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kilis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeşil çimler üzerinde sahne alacak.

"ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZE BÜYÜK DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen 2014 -2015 Sezonu Gençler Grup Müsabakaları Teknik Toplantısı ve Tanıtım Kokteylinde söz alan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Şehitkamil Belediyesine bir çok branşta düzenlenen şampiyona ve grup müsabakalarında göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Şiran, "Liseler Arası Futbol Grup Şampiyonasını ilimizde gerçekleştiriyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Şehitkamil Belediyemiz sezon içerisinde bir çok farklı organizasyonda olduğu gibi bu müsabakalara da ev sahipliği yapacak ve bir çok farklı ilden müsabakalara katılan sporcularımızı, teknik adamlarımızı, öğretmenlerimizi, hakemlerimizi ağırlayacak. Ben bu vesile ile bir kez daha sporun ve sporcunun büyük destekçisi Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve değerli mesai arkadaşlarına teşekkürlerimi sunuyor, tüm katılımcılarımıza organizasyon süresi boyunca sağlık ve başarı diliyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi Futbol Grup Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika


Advertisement