Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında Survivor Heyecanı Yaşanıyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında Survivor Heyecanı Yaşanıyor

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında Survivor Heyecanı Yaşanıyor

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, hafta boyunca il genelindeki birçok farklı okuldan değişik yaş aralıklarında ki yüzlerce öğrenciyi misafir etmeye devam ediyor.

15.06.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, hafta boyunca il genelindeki birçok farklı okuldan değişik yaş aralıklarında ki yüzlerce öğrenciyi misafir etmeye devam ediyor. Birbirinden zor parkurlarda takımlar halinde kıyasıya yarışan katılımcı öğrenciler, kamp alanında adeta survivor havası yaşatıyor.

KAMPTA TAKIM ÇALIŞMALARI GELİŞİYOR BİREYSEL BECERİLER ARTIYOR

Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı içerisinde yer alan Gençlik Kampı, haftanın 7 günü kapılarını öğrencilere açmaya devam ediyor. 2014 - 2015 Eğitim - Öğretim yılının başından itibaren binlerce öğrenciye keyifli ve heyecanlı anlar yaşatan Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında katılımcılara yönelik sunulan tüm hizmetler, misafir edilen idareci, öğretmen ve öğrencilerin büyük takdirini topluyor. Kamp alanında faaliyetlere katılan, Olcay Külah Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni, Murat Taşar, kamp alanında yaptıkları faaliyetlerin, öğrencileri üzerinde gerek takım çalışmalarını geliştirdiğini, gerekse de kişisel becerilerini arttırdığını belirtti. Taşar, açıklamasında " Gençlik kampları, sosyal becerileri ve sosyal ilişkiler anlamında yetenek kazanması gereken 7-14 yaş grubundaki öğrencilerimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Kampların çocuklara yaşıtlarıyla beraber, evden uzak ama disiplinli ve kontrollü bir ortamda eğlenme, öğrenme, keşfetme imkanı sunması çok önemli. Bu çerçevede çok sıkmadan çok da başıboş bırakmadan eğlendirerek kontrol edebilmek gerçek bir profesyonellik gerektiriyor. Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında tüm bu imkanları bulduk. Sağ olsunlar a'dan z'ye tüm ihtiyaç ve istekler planlanmış, öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri her aktivitede büyük bir keyif aldılar. Ben özelikle sosyal anlamda dezavantajlı çocuklarımız adına bizlere bu imkanı sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerimi iletmek istiyorum" İfadelerini kullandı.

EĞLENEREK DİSİPLİNİN SAĞLANDIĞI UNUTULMAZ BİR ADRES

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampına katılan tüm öğrenciler, kamp alanının unutamayacakları keyif dolu bir adres olduklarını belirttiler. Zipline, tırmanma duvarı, ip parkuru, pentatlon, Oryantiring gibi birçok farklı etkinliğe katılma fırsatı elde eden çocuk ve genç yaştaki öğrenciler, kamp alanın eğlenerek disiplinin sağlandığı bir atmosfere sahip olduğunu, önümüzdeki dönemlerde kamp alanına bir kez daha katılmak istediklerini belirttiler.

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, izci liderlerinden İhsan Kaynak, Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı ile ilgili yaptığı bilgilendirmede, "Kamp alanımızda her hafta yüzlerce öğrencinin etkinliklere katılıyor. Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, bölge genelinde faaliyet gösteren macera parklar içerisinde popüler bir yer edindi, şu anda tesisimiz misafir ettiği öğrenci sayısı ile rekora koşuyor. Ümit ediyorum ki kaliteli eğitim anlayışımızla bu seviye daha da artar" İfadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında Survivor Heyecanı Yaşanıyor - Son Dakika


Advertisement