Şehitkamil Belediyesi Kurban Bayramına Hazır - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi Kurban Bayramına Hazır

Şehitkamil Belediyesi Kurban Bayramına Hazır

Şehitkamil Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, ilçe genelinde vatandaşlara ve esnaflara 250 bin adet kurban poşeti dağıttı.

02.10.2014 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, ilçe genelinde vatandaşlara ve esnaflara 250 bin adet kurban poşeti dağıttı.

Ayrıca vatandaşların temiz ve hijyenik ortamda kurbanlarını kesmeleri için pazar yerlerinde dezenfekte çalışması yapıldı. Dağıtılan poşetlerden ve dezenfekte çalışmalarından memnun olan vatandaşlar Başkan Fadıloğlu'na teşekkürlerini iletti.

250 BİN KURBAN POŞETİ VATANDAŞLARA DAĞITILDI

Şehitkamil Belediyesi Kurban Bayramında oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için kurban poşeti dağıttı. Şehitkamil Belediyesi temizlik ekiplerinin tek tek dağıttığı kurban poşetleri vatandaşların memnuniyetini kazandı. Toplamda dağıtılan 250 bin adet Kurban Poşeti çevre kirliliğinin önlenmesine büyük katkı sağlayacak. Aynı zamanda Şehitkamil ilçesinde ikamet eden vatandaşlar bayram günü poşet edinme zahmetinde bulunmayacaklar. Şehitkamil Belediyesi'nin dağıttıkları kurban poşetlerini olumlu bulduklarını belirten vatandaşlar, "Şehitkamil Belediyemiz, her yıl olduğu gibi bu kurban bayramında da poşet sıkıntısı yaşamamamız poşet dağıtımı gerçekleştirdi. Belediyemizin yapmış olduğu bu çalışma sayesinde bayramda, kurban atıklarını bu poşetlerde muhafaza edebileceğiz. Çevrenin kirlenmemesi adına bu poşetler bizlerin işine çok yarayacak. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dediler.

KURBAN KESİM YERLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

Halkın temiz ve hijyenik ortamda kurbanlarını kesmelerini sağlamak adına da çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, bünyesinde bulunan Güvenevler Pazar yeri, İbrahimli Pazar yeri, Özgürlük Pazar yeri, Merveşehir Pazar yeri, Gazikent Pazar yeri, Seyrantepe Pazar yeri, Beykent Sosyal Tesisi, Umut Pazar yerlerinde dezenfekte çalışması başlattı. 2 yıkama aracı, 2 süpürge ve 2 dezenfekte aracıyla birlikte temizlik çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesine Bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların beğenisini topladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi Kurban Bayramına Hazır - Son Dakika


Advertisement