Şehitkamil Belediyesi Mahalleleri Sıfır Asfaltla Buluşturuyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi Mahalleleri Sıfır Asfaltla Buluşturuyor

Şehitkamil Belediyesi Mahalleleri Sıfır Asfaltla Buluşturuyor

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güvenevler Mahallesi’nde geniş sokak ve caddelerde sıfır asfalt çalışması yaptı.

11.08.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güvenevler Mahallesi'nde geniş sokak ve caddelerde sıfır asfalt çalışması yaptı.

Yapılan asfalt çalışmasından memnun kalan vatandaşlar, sıfır asfalt çalışmasından dolayı Şehitkamil Belediyesi'ne teşekkürlerini ilettiler.

İlçe genelinde yaptığı sıfır asfalt çalışmalarıyla vatandaşların memnuniyetini kazanan Şehitkamil Belediyesi, Güvenevler Mahallesi'nde sıfır asfalt çalışmalarını sürdürdü. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güvenevler Mahallesi'nde bozuk ve tahrip olmuş yolları sıcak asfalt ile buluşturdu.

Şehitkamil Belediyesi'nin yol ve sokakları sıcak asfalt ile buluşturduğunu belirten vatandaşlar, "Mahallemize kalabalık bir ekip ve çok sayıda iş makineleriyle çalışmalar başladı. Yollarımızın asfaltları eskimişti, sağ olsunlar, belediyemiz ekipleri yönlendirerek her yere asfalt döşediler. Yapılan yeni asfaltlarla birlikte yollarımız çok güzel oldu. Ayrıca mahallemizin hiçbir sıkıntısı da yok. Ekiplerimizin ellerine sağlık son derece titizlikle çalışıyorlar. Ekiplerimiz çalışmalarını çok hızlı ve kaliteli bir şekilde yürütüyor. Kısa bir süre önce buraya taşındık, kısa süre içinde gördüğümüz hizmetler son derece kaliteli bir şekilde yapılıyor. Bu güzel hizmetleri bizlere sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ederiz" şeklinde konuştular. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi Mahalleleri Sıfır Asfaltla Buluşturuyor - Son Dakika


Advertisement