Şehitkamil Belediyesi'nden Sıfır Asfalt Çalışması - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi'nden Sıfır Asfalt Çalışması

Şehitkamil Belediyesi\'nden Sıfır Asfalt Çalışması

Şehitkamil Belediyesi ilçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

17.06.2014 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi ilçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Aydınlar Mahallesinde yapılan geniş çaplı sıfır asfalt çalışması mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

İlçe genelinde planlı ve programlı olarak çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Aydınlar Mahallesi'nde yol açma çalışmalarının bittiği bölgelerde, alt yapı çalışmalarının da sona ermesiyle sıfır asfalt çalışmasına başladı.

Şehitkamil ilçesini yaşanabilir ilçe haline getirme yolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Aydınlar Mahallesi'nde yaptığı sıfır asfalt çalışması ile vatandaşların da memnuniyetini kazandı.

Aydınlar Mahallesi sakinleri şu ifadeleri kullandı:

"Mahallemizde asfalt sorumuz vardı ve yollarımız hep toz toprak olduğundan dolayı iş yapamaz durumundaydık. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz bugün mahallemizde geniş kapsamlı sıfır asfalt çalışması başlattı. Ayrıca Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, oto tamirci esnaflarımız içinde buraya bir sanayi sitesi kurdu. Bu yapmış olduğu sanayi sitesi de mahallemize artıları olacaktır. İnşallah hepimiz için hayırlı olur. Yapılan bu hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi'nden Sıfır Asfalt Çalışması - Son Dakika


Advertisement