Şehitkamil Belediyesi'nden Sosyal Belediyecilik Hizmetleri - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi'nden Sosyal Belediyecilik Hizmetleri

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan ayında vatandaşlarla hem iftar açıyor, hemde mahallelerinin sorunlarını dinliyor.

28.06.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan ayında vatandaşlarla hem iftar açıyor, hemde mahallelerinin sorunlarını dinliyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ramazan ayında her gün ayrı bir mahallede ev ziyaretlerinde bulunan Fadıloğlu, ailelerin sorunlarına ortak olmaya çalışıyor. Gün içerisinde ziyaret ettiği son ailenin sofrasına da konuk olan Fadıloğlu, iftarını açıyor.

Fadıloğlu, "Yaptığımız yardımların kaynağı milletimizdir. Kaynakları milletimizin ihtiyacı yönünde kullanıyoruz. Büyüklerimizin duasını alabiliyorsak bizim için önemli olan budur" ifadesinde bulundu.

- Minik jimnastikçiler yaz okullarında spor yapıyor

Şehitkamil Belediyesi, farklı branşlarda hizmet verdiği spor okullarıyla, 7'den 77'ye tüm yaş gruplarına yaşam boyu spor yapabilme imkanı sunuyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde haftanın 6 günü 4 farklı seansta, temel jimnastik eğitimi alan minik sporcular, aynı zamanda spor okulu eğitim müfredatında yer alan ve diğer branşlarda eğitim gören sporcuların da katıldığı grup ve takım çalışmaları, liderlik, uzlaşma saygı ve görgü kuralları gibi konularda da eğitime tabi tutuluyorlar.

Şehitkamil Belediyesi Temel Jimnastik ve Step-Aerobik Antrenörü Ayfer Demir, 18 Haziran'da başladıkları yaz spor okullarında haftanın 6 günü 4 farklı seansta temel jimnastik eğitimi verdiklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi'nden Sosyal Belediyecilik Hizmetleri - Son Dakika


Advertisement