Şehitkamil Belediyesi'nden "Zikir Meclisi" Konseri - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi'nden "Zikir Meclisi" Konseri

Şehitkamil Belediyesi\'nden "Zikir Meclisi" Konseri

Şehitkamil Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Konya Türk Tasavvuf Müziği topluluğunun katılacağı “Zikir Meclisi” konseri düzenleyecek.

16.04.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Konya Türk Tasavvuf Müziği topluluğunun katılacağı "Zikir Meclisi" konseri düzenleyecek.

Sosyal ve Kültürel Belediyecilik alanında bir çok başarıya imza atan Şehitkamil Belediyesi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) dünyaya teşrifleri nedeniyle Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, "Zikir Meclisi" konseri düzenleyecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu ve Solist Ömer Faruk Belviranlı'nın katılacağı Zikir Meclisi konseri vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatacak. Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayacak olan konser, ilahiler ile son bulacak. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde (ŞKM) 17 Nisan Perşembe günü saat 19.30'da düzenlenecek olan konsere tüm Gazianteplilerin davet edildiği bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi'nden 'Zikir Meclisi' Konseri - Son Dakika


Advertisement