Şehitkamil Belediyesi Parkları Önemsiyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi Parkları Önemsiyor

Şehitkamil Belediyesi Parkları Önemsiyor

Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, parklarda bakım ve onarım çalışması başlattı.

19.09.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, parklarda bakım ve onarım çalışması başlattı. Parklarda yapılan bakım ve onarım çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

İlçe genelindeki tüm parkları belirli aralıklarla rutin bir şekilde kontrol eden ve vatandaşların parklardan yararlanmasını sağlayan Şehitkamil Belediyesi, çocukların sosyalleşmesi için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Batıkent Mahallesi'nde bulunan Şehit Er Bülent Göğebakan Parkı içerisinde bozulan parklardaki yeşil alanları, oyun alanları, oturma bankları, kaldırım taşları, park içerisindeki yollar ve yürüyüş parkurlarını yeniden düzenliyor.

Güzel havada ailesi tarafından parklara götürülen çocukların hoşça vakit geçirmesi için parklarda bulunan tüm oyun guruplarını ve aktiviteleri sürekli bakıma alan Şehitkamil Belediyesi, parklarda bulunan oyun gurupları ve spor alanlarını her geçen gün daha da modernleştiriyor.

Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallelerine bir çok hizmet yapıldığını dile getiren Batıkent Mahalle Muhtarı Mecit Katırcı, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte çalışmaktan çok memnunuz. Sayın Başkanımız her konuda istişare yaparak, 10 tane mahallemizin ortasına çok güzel bir parkı oturtturması bütün güzellikleri meydana getirdi. Bunun yanı sıra günlük ve haftalık olarak parklarımızdaki çimlerin bakımıyla ilgili gerekli çalışmalar yine Belediyemiz tarafından kontrollü bir şekilde yapılıyor. Bugünde Şehit Er Bülent Göğebakan parkımızda, bozuk olan kaldırımlar, oturma bankları, oyun alanları ve park içindeki yolların bakım ve onarımı yapılıyor. Mahallemize yapılan hizmet ve çalışmalardan dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine şahsım ve mahallelim adına teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi Parkları Önemsiyor - Son Dakika


Advertisement