Şehitkamil Belediyesi Ramazan Paketlerini Ailelere Ulaştırıyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi Ramazan Paketlerini Ailelere Ulaştırıyor

Şehitkamil Belediyesi Ramazan Paketlerini Ailelere Ulaştırıyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından, ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan ve kapılarına bırakılacak şekilde araçlara konulan gıda paketlerini, Başkan Rıdvan Fadıloğlu kendi elleriyle uğurladı.

02.07.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi tarafından, ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan ve kapılarına bırakılacak şekilde araçlara konulan gıda paketlerini, Başkan Rıdvan Fadıloğlu kendi elleriyle uğurladı. Başkan Fadıloğlu, hazırlanan gıda paketlerinin ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine götürülüp teslim edileceğini belirtti.

Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahibi aileleri tek tek tespit ederek, 5 kilo pirinç, 5 kilo toz şeker, 5 kilo bulgur, 5 kilo mercimek, 5 kilo makarna ve 5 kilo yağdan oluşan 30 kiloluk gıda paketini hazırladı. Hayırsever vatandaşların yardımı ve Şehitkamil Belediyesinin desteğiyle hazırlanan gıda paketleri, Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nun da katılımıyla ailelere gönderilmek üzere araçlara konuldu. Araçlara konulan gıda paketleri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere iftar saatinden sonra yola çıktı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her yıl yapmış oldukları Ramazan yardımlarını bu yılda yaptıklarını belirterek, "Şehitkamil Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımızın ayaklarına bu hizmeti götürüyoruz. Hazırlanan bu gıda paketleri, kendi evlerinin adreslerine götürülüp teslim ediyor. Bu bizim için çok önemli bir özellikti. Göreve geldiğimiz andan beri biz bu uygulamayı başlattık ve bundan sonra da devam ettireceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız daha önceden saha çalışmaları neticesinde tespitleri yapılıyor, tespitler neticesinde hak sahibi olan vatandaşlarımıza mahalle mahalle ekiplerimiz dağıtımları gerçekleştiriyor. Bunu da genelde iftar saatinden sonra, hem çalışan arkadaşlarımızın sıcaktan etkilenmemesi açısından hem de gündüz vatandaşlarımızı rahatsız etmemek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah'a hamd ediyoruz bu mübarek Ramazan ayını da gördük. İnşallah sağlık sıhhat içerisinde Ramazan ayını en güzel şekilde idrak ederiz. Ramazan ayının bereketinden Rabbim hepimizi nasip etsin. Tüm vatandaşlarımızın bu vesileyle mübarek Ramazan ayını kutluyorum ve inşallah Ramazan'ın sonunda Bayramı en güzel şekilde idrak ederiz diyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi Ramazan Paketlerini Ailelere Ulaştırıyor - Son Dakika


Advertisement