Şehitkamil'de Metruk Binalar Yıkılıyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil'de Metruk Binalar Yıkılıyor

Şehitkamil ilçesindeki metruk binalar, madde bağımlıları tarafından mesken tutulmaması için Şehitkamil Belediyesi ve Toplum Destekli Polis ekipleri tarafından denetleniyor.

27.02.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil ilçesindeki metruk binalar, madde bağımlıları tarafından mesken tutulmaması için Şehitkamil Belediyesi ve Toplum Destekli Polis ekipleri tarafından denetleniyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yaprak Mahallesi Yenioba Sokak'taki metruk yapılarda denetim yapan ekipler, bazı binalarda madde bağımlılarının uyuşturucu kullanırken faydalandıkları bazı malzemeler buldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yaprak Mahalle Muhtarı Cesur Kıvanç, yaptıkları istişare sonunda 7 metruk evin yıkımının gerçekleştirildiğini söyledi.

Mevcut metruk binaların yıkımını gerçekleştirmek için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Kıvanç, şunları kaydetti:

"Şehitkamil Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri tarafından metruk evleri, madde bağımlılarının mesken tutmaması ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için sık sık denetimler ve kontroller yapılıyor. İnşallah geri kalan metruk evler de sahiplerinden alınacak onayla yıkılır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehitkamil'de Metruk Binalar Yıkılıyor - Son Dakika


Advertisement