Şehitkamil Möp'le Kazandırmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Möp'le Kazandırmaya Devam Ediyor

Şehitkamil Möp\'le Kazandırmaya Devam Ediyor

Gaziantep’te Jandarmanın yaptığı aramalarda deterjan kutularının içine saklanmış olarak ele geçirilen 22 bin karton kaçak sigara MÖP’e verildi.

17.02.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te Jandarmanın yaptığı aramalarda deterjan kutularının içine saklanmış olarak ele geçirilen 22 bin karton kaçak sigara MÖP'e verildi. Kaçak sigaralar öğütülüp imha edilirken, deterjan kutuları ise geri dönüşüm için Şehitkamil Belediyesi Katı Atık Ayrıştırma Merkezi (MÖP) araçlarıyla alındı.

ŞEHİTKAMİL VE JANDARMA İŞBİRLİĞİYLE ÜLKE EKONOMİSİNE BÜYÜK BİR KATKI

Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen MÖP ülke ekonomisine kazandırmaya devam ediyor. Nizip yolu üzerinde bulunan Hayrat Jandarma Karakolu ekipleri, Van'dan İzmir'e gitmekte olan bir tırda yaptıkları aramada deterjan kutularına saklanmış 220 bin paket kaçak sigara yakaladı. Hayrat Karakolu önünde paketlerin içinden çıkartılıp, makineye atılan ve öğütülen kaçak sigaralar, imha edilmek için jandarmaya ait bir tıra yüklenirken, deterjan kutuları ise Şehitkamil Belediyesi araçlarınca alındı. Deterjan kutuları Şehitkamil Belediyesi'ne ait Katı Atık Ayrıştırma Merkezi'nde işlenerek, geri dönüşümü sağlanacak. Bu sayede MÖP ile ülke ekonomisine büyük bir katkı daha sağlanmış olacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Möp'le Kazandırmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement