Şehitkamilli Çocukların Sinema Keyfi - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Çocukların Sinema Keyfi

Şehitkamilli Çocukların Sinema Keyfi

Şehitkamil Belediyesi’nin örnek projesi olarak gösterilen ‘Merhamet Eli’ projesi kapsamında, yetim koordinasyon merkezinde eğitim gören çocuklar sinemayla buluştu.

11.02.2014 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi'nin örnek projesi olarak gösterilen 'Merhamet Eli' projesi kapsamında, yetim koordinasyon merkezinde eğitim gören çocuklar sinemayla buluştu.

M1 Alışveriş Merkezi ve Nakıp Ali sinemalarının sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyonda Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi'nde eğitim gören 150 öğrenci, Animasyon 'Karlar Ülkesini' filmini izledi. Hayatlarında ilk defa sinema keyfi yaşayan çocukların da olduğu toplulukta bir buçuk saat süren etkinlikte çocuklar gönüllerince güzel vakit geçirdi.

BAŞKAN FADILOĞLU'NA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

Merhamet Eli Projesi kapsamında birbirinden farklı etkinlikler yaptıklarını belirten yetim koordinasyon merkezinde görevli bir öğretmen, "Daha önce çocuklarımızla gezi piknik gibi birçok etkinlik yaptık. Bunun yanı sıra koordinasyon merkezimizde çocuklarımıza farklı konularda eğitimler veriyoruz. Bu gün de eğitim gören 150 çocuğumuzla birlikte Nakıp Ali sinemalarında 'Karlar Ülkesi' adlı animasyon filmimizi izledik. Bu konuda Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bize büyük destek veriyor. Hem çocuklarımız hem de aileleri adına Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

M1 Alışveriş Merkezi Müdürü Tuncay Cingöz'de böyle bir projede Şehitkamil Belediyesi ile birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Çocukların Sinema Keyfi - Son Dakika


Advertisement