Şehitkamilli Ev Hanımları Pasta Kursuna Yoğun İlgi Gösterdi - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Ev Hanımları Pasta Kursuna Yoğun İlgi Gösterdi

Şehitkamilli Ev Hanımları Pasta Kursuna Yoğun İlgi Gösterdi

Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı sosyal tesislerde açılan pastacılık kursu, Şehitkamilli ev hanımları tarafından yoğun ilgi görüyor.

17.01.2015 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı sosyal tesislerde açılan pastacılık kursu, Şehitkamilli ev hanımları tarafından yoğun ilgi görüyor. Kursa katılan bayanlar, hem el becerilerini geliştiriyor, hem de hoş vakit geçiriyor.

Eşlerine ve çocuklarına güzel pasta, kek ve kurabiye yapmak amacıyla kursa katılan bayanlar, hem el becerilerini geliştiriyor, hem de eğleniyor. Kursa gelen ev hanımları hocaları nezaretinde yaş pasta, kek, kurabiyenin en lezzetli şekilde yapımını öğrenerek, özgüvenlerini attırıyor. Açılan kurstan dolayı memnuniyetlerini dile getiren kursiyerler, "Hafta bir kez pastacılık kursuna katılıyoruz. Burada pasta, kek, kurabiye, poğaça, çörek, börek, ve buna benzer her türlü un mamullerinin püf noktalarını öğrenmeye çalışıyoruz. Evde kıvamını tutturamadığımız pastaların burada kıvamını öğreniyoruz. Hocamızda sağ olsun bizlere çok yardımcı oluyor. Ayrıca burada arkadaşlarla birlikte hem pasta yapıyoruz hem de hoş vakit geçiriyoruz. Bu tesise gelmekten memnunuz ve tüm ev hanımlarına buraya gelmelerini tavsiye ediyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu'na bizlere vermiş olduğu bu tür desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dediler.

YAKLAŞIK 100 KURSİYERİMİZE UNLU MAMULLERİNİ YAPMAYI ÖĞRETİYORUZ

Hanımların kursa yoğun ilgi gösterdiğini belirten kurs öğretmeni ise, "Haftanın 5 günü 5 sınıf olarak çeşitli sosyal tesislerimizde 20 kişiden oluşan toplam 100 kursiyerimize 6 ay boyunca yaş pastasından tutun kek, kurabiye, poğaça, çörek, börek, ve buna benzer her türlü un mamulleri yapımının eğitimlerini veriyoruz. Hanımlarımız burada yapmış oldukları lezzetli pastaları yaparak hoş vakit geçiriyorlar. Belediyemizin verdiği bu imkandan dolayı tüm kursiyerlerimiz çok memnun olduklarını belirtiyor. Bizlere bu hizmetleri sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu'na kursiyerler ve şahsım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Ev Hanımları Pasta Kursuna Yoğun İlgi Gösterdi - Son Dakika


Advertisement