Şehitkamilli Minikler Ders Başı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Minikler Ders Başı Yaptı

Şehitkamilli Minikler Ders Başı Yaptı

Şehitkamil Belediyesi, anasınıfı öğrencilerine yönelik eğitimlerini başlattı.

26.09.2016 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi, anasınıfı öğrencilerine yönelik eğitimlerini başlattı. Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı aile merkezleri bünyesinde açılan anasınıflarında bin 400 öğrenci eğitim görecek.

Tüm ihtiyaçlar ücretsiz karşılanıyor

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren aile merkezlerindeki anasınıflarında 2016-2017 eğitim-öğretim yılı başladı. Eğitimin her kademesine destek veren Şehitkamil Belediyesi, bu sene de 70 anasınıfı şubesinde bin 400 öğrenciyi okul öncesi eğitim-öğretime hazırlayacak. Eğitimler, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı anasınıfı öğretmenleri tarafından gerçekleştirilecek. Şehitkamil Belediyesi, anasınıfı öğrencilerinin tüm araç-gereç ve eğitim materyallerini ücretsiz olarak karşılayacak. Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlanan imkanlar, veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

"Çocuklarımızı ilkokula hazırlayacağız"

Yeşilova Aile Merkezi Anasınıfı Öğretmeni Çiğdem Gebeşoğlu, öğrencilere gereken her türlü eğitimi vermeyi arzuladıklarını söyledi. Tüm ihtiyaçların Şehitkamil Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılandığına işaret eden Gebeşoğlu, "Okullardaki anasınıflarında hangi eğitim veriliyorsa aile merkezimizdeki anasınıflarımızda da aynı eğitimi çocuklarımıza veriyoruz. Şehitkamil Belediyemiz, çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşıladı. Çocuklarımıza okul öncesi eğitim müfredatında yer alan bilgileri öğreteceğiz. Çocuklarımızın el-göz koordinasyonunu geliştireceğiz. Çocuklarımızı ilkokula hazırlayacağız. Türkçeyi daha düzgün konuşmalarını sağlayacak eğitimlerimiz olacak. Çocuklarımıza harf öğretmeyeceğiz ama sayıları tanıyacaklar. Boyamalar yapacağız, oyunlar oynayacağız. Elimizden geldiğince öğrencilerimize her türlü eğitimi vermeyi arzuluyoruz" şeklinde konuştu.

"Annelerimiz zamanlarını boş geçirmeyecek"

Yeşilova Aile Merkezi Anasınıfı Öğretmeni Züleyha Akman, hem çocuk hem de anne eğitimini aynı anda verdiklerini dile getirdi. Akman, "2016-2017 eğitim-öğretim yılına başlamış bulunmaktayız. Çocuklarımıza bu sene İngilizce, renkler, sayılar, geometrik şekiller ve daha birçok konuda eğitim vereceğiz. Biz hem çocuklarımıza hem de annelerine eğitim vereceğiz. Çocuklarımız anasınıfında eğitim görürken, velilerimiz de aile merkezimiz bünyesinde açılan meslek edindirme kurslarına katılacak. Annelerimiz zamanlarını boş geçirmeyecek" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Minikler Ders Başı Yaptı - Son Dakika


Advertisement