Şehitkamilli Minikler Mezun Oldu - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Minikler Mezun Oldu

Şehitkamilli Minikler Mezun Oldu

Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı aile merkezlerinde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, düzenledikleri yılsonu gösterisiyle izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

21.06.2016 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı aile merkezlerinde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, düzenledikleri yılsonu gösterisiyle izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Minikler, izleyenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren aile merkezlerinde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, ilk mezuniyet heyecanını aileleri, öğretmenleri, arkadaşları ve yakınlarıyla yaşadı. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe yoğun katılım oldu. Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci de minik öğrencileri yalnız bırakmadı. Birbirinden farklı gösterilerle izleyenlere unutulmaz anlar yaşatan anasınıfı öğrencileri, gösteri sonunda uzun süre ayakta alkış aldı.

BİRBİRİNDEN FARKLI GÖSTERİLER YAPILDI

Program, Mevlana Aile Merkezi anasınıfı öğrencilerinin söylediği İstiklal Marşı ile başladı. İlk olarak Pir Sultan Aile Merkezi öğrencileri sandalye dansını sundu. Daha sonra Selahattin Eyyübi Aile Merkezi öğrencileri, Mehter Marşı'nı söyledi. Seyrantepe Aile Merkezi anasınıfı öğrencileri Kafkas dansı oynarken, Dülükbaba ve Yeşilova Aile Merkezi öğrencileri de bale gösterisi sahneledi. Bedri İncetahtacı Aile Merkezi öğrencileri ise Antep yöresine ait zello can adlı oyunu oynadı. Biruni Aile Merkezi öğrencileri Hint dansı gösterisi sundu. Özgürlük Aile Merkezi öğrencilerinden oluşan koro, çeşitli şarkı ve türküleri seslendirdi. Rabia Aile Merkezi öğrencileri, 7 bölge isimli oyunu oynadı. Sahneye son çıkan Nurtepe Aile Merkezi öğrencileri, asker rondu adlı oyunu sahnelendi.

PROGRAM ÇOK BEĞENİLDİ

Program sonrası açıklamada bulunan katılımcılar, gösteriyi çok beğendiklerini ifade etti. Okul öncesi eğitimin önemine işaret eden veliler, çocuklarının kapsamlı bir eğitim aldığını söyledi. Veliler, katkıları dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Minikler Mezun Oldu - Son Dakika


Advertisement