Şehitkamilli Öğrenciler Karne Sevincini Şenlikte Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Öğrenciler Karne Sevincini Şenlikte Yaşadı

Şehitkamilli Öğrenciler Karne Sevincini Şenlikte Yaşadı

Karne sevinci yaşayan yüzlerce öğrenci, Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Şenliği’nde yılın stresini attı.

20.06.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karne sevinci yaşayan yüzlerce öğrenci, Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Şenliği'nde yılın stresini attı. Sahne gösterilerini izledikten sonra uzun süre dans eden öğrenciler, büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Türkiye'deki milyonlarca öğrenci karne sevinci yaşadı. Şehitkamil Belediyesi, Akçaburç Mahallesi'ndeki öğrencilerin karne sevinçlerine ortak oldu ve öğrencilerin daha fazla mutlu olmalarına katkıda bulundu. Öğrenciler için birbirinden farklı ve keyifli etkinlikler gerçekleştirildi. Şenliklere katılan öğrenciler, kendileri için düzenlenen etkinlikler dolayısıyla Şehitkamil Belediyesi'ne teşekkür etti.

KEYİFLİ SAATLER YAŞANDI

Şehitkamil Belediyesi Ramazan Şenlikleri'ndeki sahne gösterileri öğrencilere keyifli saatler yaşattı. Sahneye ilk olarak illüzyonist çıktı. Öğrencilerin şaşkınlıkla takip ettiği illüzyon gösterisi büyük alkış aldı. İllüzyon gösterisi sonrası sahneye davet edilen veliler, çocukları için balon yarışmasına katıldı ve balondan en güzel köpeği yapmak için yarıştı. Uzun uğraşlar sonrası balondan en güzel köpeği yapan veli ödüllendirildi. Daha sonra çocuklar için birbirinden farklı çok sayıda yarışma düzenlendi. Öğrenciler, yarışmada birinci olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Şenliğe katılan öğrencilere çok sayıda ödül ve hediye verildi. Veliler ve çocukları, keyifli bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

ŞENLİKLER DEVAM EDECEK

Şehitkamil Belediyesi tarafından ramazan ayı süresince iftar sonrası mahalle sakinlerine çeşitli etkinlikler sunulmaya devam edecek. Özellikle çocuklara hitap eden etkinliklerde, çocuk tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, animasyon gösterileri, ödüllü yarışmalar, kukla şov, balon şov, maskot, akrobat ve geleneksel orta oyunu sahneleniyor. Sahneye çağrılan çocuklar arasında düzenlenen yarışmalarda kıyasıya mücadeleler yaşanıyor. Yapılan yarışmalarla keyifli dakikalar geçiren çocuklara oyun sonunda çeşitli hediyeler veriliyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Öğrenciler Karne Sevincini Şenlikte Yaşadı - Son Dakika


Advertisement