Şehitkamilli Öğrencilerden Anlamlı Gösteri - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Öğrencilerden Anlamlı Gösteri

Şehitkamilli Öğrencilerden Anlamlı Gösteri

Şehitkamil Belediyesi tarafından geçtiğimiz gün düzenlenen uçurtma şenliğinde, Pirsultan Sosyal Tesisi Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri, hazırladıkları etkinlikle işitme ve konuşma engelli çocuklara büyük bir jest yaptı.

30.04.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi tarafından geçtiğimiz gün düzenlenen uçurtma şenliğinde, Pirsultan Sosyal Tesisi Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri, hazırladıkları etkinlikle işitme ve konuşma engelli çocuklara büyük bir jest yaptı. İşaret diliyle şarkıları engelli çocuklara anlatan öğrenciler, büyük beğeni topladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, geçtiğimiz gün Şehitkamil Belediyesi ve M1 Merkez AVM tarafından düzenlenen uçurtma şenliğinde, Pirsultan Sosyal Tesisi Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri güne dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla bir etkinlik hazırladı. Etkinlikte, Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri, hocaları nezaretinde, şarkıları işaret diliyle işitme ve konuşma engelli çocuklara sundular. Öğrenciler grup halinde işaret diliyle, "Hayat Bayram Olsa" şarkısını engelli çocuklara anlattı. Yapılan etkinlik büyük beğeni kazanırken, etkinliğe katılan binlerce çocuk, şarkıya işaret diliyle eşlik ederek, farkındalık oluşturdular. Pirsultan Sosyal Tesisi Etüt Eğitim Merkezi öğretmeni Emine Yılmaz, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen uçurtma şenliğinde, Pirsultan Sosyal Tesisi Etüt Eğitim Merkezi olarak, öğrencilerimizle birlikte bir farkındalık oluşturmak istedik. Bunun içinde, uçurtma şenliğine katılan işitme ve konuşma engelli çocuklarımız için söylenen şarkıları işaret diliyle anlatmaya çalıştık. Öğrencilerimiz çok güzel bir performans gösterdiler. Etkinliğe katılan binlerce çocuğumuzda öğrencilerimize eşlik ederek, işaret diliyle şarkıları anlattılar. Güzel bir farkındalık oluşturduk" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Öğrencilerden Anlamlı Gösteri - Son Dakika


Advertisement