Şehitler İçin Dua ve Çorba İkramı - Son Dakika
Yerel

Şehitler İçin Dua ve Çorba İkramı

Şehitler İçin Dua ve Çorba İkramı

Tokat’ın Niksar ilçesinde şehitler için dua edildi, sabah namazı çıkışı cemaate çorba ikram edildi.

18.03.2016 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde şehitler için dua edildi, sabah namazı çıkışı cemaate çorba ikram edildi.

Çanakkale Şehitlerini Anma ve 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı münasebetiyle Niksar Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programda, sabah namazında bütün şehitler için dua edildi ve cami cemaatine çorba ikram edildi.

Niksar Keşfi Camisi'nde düzenlenen programa Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Müftüsü Ali Canbolat, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sabah namazı sonrası Kur'an-ı Kerim okunup şehitler için dua edildi. Namaz sonrası cami içinde vatandaşlara Çanakkale'de vatanını savunmak için mücadele veren askerlerin yaşadıklarının hissedilmesi için buğday çorbası ve hoşaf ikram edildi.

İlçe Müftüsü Ali Canbolat, Çanakkale Şehitlerini Anma ve 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı münasebetiyle Niksar Belediyesinin katkılarıyla program düzenlendiğini belirtti. Canbolat, "Bu programı müftülüğümüz ve belediyemiz ortaklaşa düzenledik. Bu Çanakkale ruhu ve göstergesidir. O ruhun halen yaşadığını gösteren milletimizin, memleketimizin, bir bakıma bu toprakları bize armağan eden şehitlerimize vefasıdır. Bu gün şehitlerimizi rahmetle andık. İnşallah Cenab-ı Hakk dualarımızı kabul eder" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitler İçin Dua ve Çorba İkramı - Son Dakika


Advertisement