Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Yerel

Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminde hayatını kaybedenler için Van’ın Özalp ilçesinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

18.07.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminde hayatını kaybedenler için Van'ın Özalp ilçesinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Özalp Merkez Camisi'nde okunan selaların ardından hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Namazın ardından ellerine Türk bayrağı alan kalabalık, Cumhuriyet Caddesi'de yürüyüşe geçti. AK Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa hitap eden AK Parti İlçe Başkanı Orhan Yıldımçakar, "Milletimiz ve gazi meclisimiz 15 Temmuz 2016 gecesi tarihimizin en büyük ve en alçak saldırısına hedef olmuştur Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız liderliğinde Başbakanımız, hükümetimiz ve aziz milletimiz büyük bir azim ve inançla bu saldırıyı püskürtmüştür. Egemenlik kayıtsız şartsız milletimize ait olduğunu bir kaz daha ortaya koymuştur. Milletimizle ne kadar gurur duysak yeridir. Milli iradeye kast eden, virüs gibi olan hainler ilk derslerini aldılar. Ancak emniyet güçlerimiz birçok yerde operasyonlara devam etmektedir. TBMM'yi bombalayanlar, insanlarımızı şehit eden bu teröristlerin vatan diye bir dertleri yoktur. Bu alçaklarla mücadele, milletimizin duruşu her şeyden daha önemlidir. Durmak, çekinmek yok, meydanları boş bırakmayacağız. Allah'ın izniyle milletimizin bu birliği beraberliği olduğu müddetçe hiçbir terör örgütü maksadına ulaşamayacaktır" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement