Şehitler İçin Pedal Çevirdiler - Son Dakika
Güncel

Şehitler İçin Pedal Çevirdiler

Şehitler İçin Pedal Çevirdiler

Malatya’da Türk bayraklı tişört giyen Türkiye Bisiklet Federasyonu üyesi 100 bisikletçi, şehitler için pedal çevirdi.

20.09.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da Türk bayraklı tişört giyen Türkiye Bisiklet Federasyonu üyesi 100 bisikletçi, şehitler için pedal çevirdi.

Son zamanlarda artan terör saldırıları ile şehit düşen asker ve polisler için harekete geçen Türkiye Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği şehitler için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Sabah saatlerinde eski belediye binası önünde toplanan 100 bisikletli giydikleri Türk bayraklı tişörtleri ile şehitliğe kadar pedal çevirdi.

Kentsel Gelişim Derneğince yürütülen ve Gençlik ve Spor Bakanlığının destek verdiği 'Hep Birlikte Pedal Çevirelim' projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte polis ekipleri de güzergah boyunca önlem aldı. Türk bayrağının da açıldığı etkinlikte bisikletliler Şehit Mezarlığı içerisinde bulunan Garnizon Şehitliği'ne kadar pedal çevirdiler. Bisikletçilerin saygı sürüşüne yoldan geçen araçlarda korna çalarak destek verirken Türkiye Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici, artan terör saldırılarını kınamak amacıyla bu tür bir etkinliğe imza attıklarını belirterek amaçlarının birlik ve beraberlik mesajı vermek olduğunu söyledi.

Etkinlik için kendilerine destek veren Vali Süleyman Kamçı ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür eden Ekici, vatanı için şehit düşen asker ve polislere Allah'tan rahmet dilerken geride kalanlara başsağlığı diledi.

Şehitlikte saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okuyan bisikletçiler daha sonra şehitler için dua ettiler. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehitler İçin Pedal Çevirdiler - Son Dakika


Advertisement