Şehitler Ölmez Çanakkale Geçilmez" Oyunu Beğeni Topladı - Son Dakika
Yerel

Şehitler Ölmez Çanakkale Geçilmez" Oyunu Beğeni Topladı

Şehitler Ölmez Çanakkale Geçilmez" Oyunu Beğeni Topladı

Yozgat’ın Sorgun ilçesi Bahadın Şehit Ali Akdoğan Ortaokulu ve Bahadın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Şehitler Ölmez Çanakkale Geçilmez” tiyatro oyununu sahneledi.

10.06.2016 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sorgun ilçesi Bahadın Şehit Ali Akdoğan Ortaokulu ve Bahadın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri "Şehitler Ölmez Çanakkale Geçilmez" tiyatro oyununu sahneledi.

Tiyatro gösterisine Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, Araştırmacı Gazeteci Yazar Durali Doğan, Makina Mühendisleri Odası Yozgat İl Temsilcisi Tahir Demirel, Türk Eğitim Sen Sorgun Şube Başkanı Kadir Demirbilek, öğrenciler ve veliler katıldı. Bahadın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda sahnelenen oyuna özveriyle hazırlanın öğrenciler, oyununu izlemeye gelen kasaba halkından büyük alkış aldı. İstiklal Marşı ve Saygı duruşuyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Bahadın Şehit Ali Akdoğan Ortaokulu Müdürü Alper Kapan, "Hazırladığımız bu programda vatan için canını kanını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Böyle bir gecede desteğini bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

öğretmen ve öğrenciler, gösterimin ardından sahnede hatıra fotoğrafı çektirdi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitler Ölmez Çanakkale Geçilmez' Oyunu Beğeni Topladı - Son Dakika


Advertisement