Şehitler Törenle Memleketlerine Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehitler Törenle Memleketlerine Uğurlandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Şehitlerin naaşlarının tören alanına getirilmesi Şehitler için saygı duruşunda bulunulması Şehitler için dua edilmesi Şehitlerin uğurlanması Hakkari'deki terör saldırısıÇukurca'da teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Gevrek ile uzman çavuşlar Koçak ve Danıyar'ın cenazeleri memleketlerine uğurlandıHakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Gevrek ile uzman çavuşlar Harun Koçak ve Ali Danıyar için tören düzenlendi.

25.06.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Şehitlerin naaşlarının tören alanına getirilmesi

Şehitler için saygı duruşunda bulunulması

Şehitler için dua edilmesi

Şehitlerin uğurlanması Hakkari'deki terör saldırısı

Çukurca'da teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Gevrek ile uzman çavuşlar Koçak ve Danıyar'ın cenazeleri memleketlerine uğurlandı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Gevrek ile uzman çavuşlar Harun Koçak ve Ali Danıyar için tören düzenlendi.

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığındaki törene, Vali Vekili Mehmet Parlak, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, 6. Hudut Alay Komutanı Albay Ali Yalçın, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ile askeri erkan, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları tören alanına getirilerek öz geçmişleri okundu.

İl Müftü Yardımcısı Faruk Gürbüz'ün okuduğu duanın ardından Gevrek'in cenazesi Kırşehir, Koçak'ın naaşı Yozgat ve Ali Danıyar'ın cenazesi de Antalya'ya uğurlandı.

Saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Kerim Ötücü'nün cenazesinin ise Hakkari'deki işlemlerin ardından memleketine gönderileceği öğrenildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde merkeze bağlı Çimenli köyü yakınlarında dün teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitler Törenle Memleketlerine Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement