Şehitler ve Gaziler Derneği Melikgazi Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Şehitler ve Gaziler Derneği Melikgazi Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Şehitler ve Gaziler Derneği Melikgazi Belediyesi\'ni Ziyaret Etti

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Yönetim Kurulu ve Harb-İş Sendikası Kayseri Şubesi Yönetim kurulu üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek, yapmış olduğu hizmetler ve sivil toplum örgütlerine göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı teşekkür ettiler.

02.07.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Yönetim Kurulu ve Harb-İş Sendikası Kayseri Şubesi Yönetim kurulu üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek, yapmış olduğu hizmetler ve sivil toplum örgütlerine göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı teşekkür ettiler.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın ilk ziyaretçileri, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri oldu.

Dernek Başkanı Ali Yavuz, "Melikgazi Belediye olarak yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyor ve taktir ediyoruz. Ayrıca derneğimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Yaptığımız her etkinlikte bizlere verdiğiniz destek, bizlerin sorunları ile birebir ilgilenmeniz gerek şahsım gerekse dernek üyelerimiz tarafından her zaman memnuniyetle karşılanmaktadır. Güler yüzünüz ve çalışkan ekibiniz ile şehrimize yeni dönemde çok daha güzel hizmetler yapacağınıza inanıyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç'ın ikinci ziyaretçileri ise Harb-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri oldu.

Başkan Memduh Büyükkılıç'ı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik eden ve çalışmalarında başarılar dileyen sendika Başkanı Özgür Özsoy, Melikgazi günden güne gelişiyor güzelleşiyor. Belediye başkanlarımızın birlikteliği ve uyumu şehrimize bereket olarak geri dönüyor. Bizler de sivil toplum örgütleri olarak her zaman kendilerine destek oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri sivil toplum örgütleri ile işbirliğine ve onların fikirlerine her zaman büyük önem veriyoruz. Çünkü Kayseri Modeli diye adlandırılan şehircilik başarısında belediyeler ile diğer kamu kurum, kuruluşlarının ve Sivil toplum örgütlerinin dayanışma içerisinde çalışması şehrimize bereket olarak yansımaktadır" diye konuştu.

Şehit aileleri için belediye olarak her türlü imkanı sefer ettiklerini de ifade eden Başkan Büyükkılıç, Çünkü onlar şehitlerimizin bize emanetleridir. Onların yaralarına merhem olmak, sıkıntılarını gidermek ve huzur içerisinde bir yaşam sürmelerini sağlamak bizlerin görevidir. Bu vatan için canını gözünü kırpmadan feda eden bütün şehitlerimizi bu vesile ile bir kez daha minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimiz ve ailelerine hayırlı ömürler diliyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitler ve Gaziler Derneği Melikgazi Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement