Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı - Son Dakika
Güncel

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı

Tokat'ın Erbaa ve Turhal ilçelerinde Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla program düzenlendi.

18.03.2016 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa ve Turhal ilçelerinde Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla program düzenlendi.

Erbaa'da şehitliğinde düzenlenen program, çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Programa Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Nayil Gözütok, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, kurum müdürleri, daire amirleri gaziler ve vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmanın yapıldığı program, şehit mezarlığına karanfil bırakılması ve dua ile sona erdi.

-Turhal

Turhal Garnizon Komutanlığı ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. yıl dönümü dolayısıyla program gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "Çanakkale'de İnsan" isimli sunum, Çanakkale savaşını konu alan tiyatro gösterileri, videolar, şiirler ve müzikler seslendirildi.

Programa Turhal Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Cumhuriyet Başsavcısı Neceattin Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Ay, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Arif Arıcı, kurum müdürleri, gaziler, şehit aileleri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı - Son Dakika


Advertisement