Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı - Son Dakika
Güncel

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı nedeniyle Domaniç Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'unda tören yapıldı.

18.03.2016 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı nedeniyle Domaniç Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'unda tören yapıldı.

Tören öncesi vatandaşlara Çanakkale Savaşı'nda sabah ve akşam öğünlerinde dağıtılan yemekler ikram edildi.

Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, törende yaptığı konuşmada, bu vatan için kendi canlarını veren şehitlere borçlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Özellikle gençler, şimdi program bitince hepimiz buradan çıkacağız ve rahatça evimize varacağız. Kimse biz yolda yürürken dur bakalım nereye gidiyorsun, buradan geçemezsin demeyecek. Hepimiz buradan çıkıp vatan toprağı içerisinde huzurla evimize gidebileceğiz. Bu topraklar içerisinde hepimiz özgürce nefes alabiliyorsak, şunu unutmayın ki, bizler için son nefesini veren şehitlerimiz sayesinde burada konuşabiliyoruz. O yüzden bugün oynan oyunları ve sizlerin omuzlarında yükselecek olan Türkiye Cumhuriyetine konusunda ne yapmamız gerektiğini asla ve asla unutmamız gerekiyor."

Program sonunda Çanakkale konulu yarışmada dereceye giren öğrencilere Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, Garnizon Komutanı Şükrü Akiş ve Belediye Başkanı Sahvet Ertürk tarafından ödüller verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı - Son Dakika


Advertisement