Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı - Son Dakika
Spor

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

Edirne Bisiklet Kulübü Derneği (EBİS) üyesi 102 bisikletçi, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla Çanakkale Şehitliği'ne bisiklet turu düzenleyecek.

18.03.2017 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Bisiklet Kulübü Derneği (EBİS) üyesi 102 bisikletçi, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla Çanakkale Şehitliği'ne bisiklet turu düzenleyecek.

Çanakkale şehitleri anısına bu yıl sekizincisini gerçekleştirecekleri tur kapsamında bisikletçiler yaklaşık 260 kilometre pedal çevirecek.

EBİS üyesi bisikletçiler yarın gerçekleşecek tur öncesi Edirne Valisi Günay Özdemir ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile bir araya geldi. Edirne Belediyesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Özdemir ve Başkan Gürkan tura katılacak bisikletçilere başarılar diledi.

EBİS Başkanı Yıldıray Öztürk, bu yılki tura "102.yılda 102 bisikletli" sloganıyla çıktıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Çanakkale Zaferi Türk milletinin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden biridir. Manevi duyguların doruğa ulaştığı bir tur oluyor bizim için. Bu yıl sekizincisini düzenliyoruz. Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla bu yılki turumuza "102'inci yılda 102 bisikletli" sloganıyla yola çıkıyoruz. Kazasız, güzel ve keyifli bir şekilde turumuzu tamamlamayı hedefliyoruz. Edirne belediyesi önünden başlayacak olan turumuz Çanakkale şehitliğinde son bulacak. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bizlere desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum."

Tur kapsamında, 102 bisikletçi Pazar sabahı Edirne Belediyesi önünden pedal çevirmeye başlayacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı - Son Dakika


Advertisement