Şehitlerimizi Uğurluyoruz - Son Dakika
Güncel

Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt'ün cenazesi, memleketi Eskişehir'de toprağa verildi Cenaze törenine, Milli Eğitim Bakanı Avcı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı Orgeneral Ünal da katıldı.

14.10.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde düşen askeri helikopterde şehit olan askerlerden Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt, memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Eskişehir Asker Hastanesi morgundan alınan şehidin cenazesi, Reşadiye Camisi'ne getirildi. Bu sırada şehidin babası İzzet Öğüt ve yakınları, Türk bayrağına sarılı tabuda sarılarak gözyaşı döktü.

Şehit  Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt'ün cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Hava Şehitliği'nde toprağa verildi.

Cenaze törenine, şehidin babası İzzet, annesi İlknur, eşi Eda Nur Öğüt, çocukları Buğra (4) ile Berk Bora Öğüt'ün (1) yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Vali Vekili Rıza Dalan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, askeri ve sivil erkanın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitlerimizi Uğurluyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement