Şehitlerimizi Uğurluyoruz - Son Dakika
Güncel

Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Şehit pilot Ceyhan'ın cenazesi, Ataköy 5'inci Kısım Camisi'nde kılınan namazın ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi.

14.10.2014 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Dz. Plt. Üsteğmen Çağrı Ceyhan'ın cenazesi, Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi.

Şehit Ceyhan'ın cenazesi, Kocaeli'ndeki Deniz Hava Komutanlığı Cengiz Topel Askeri Havaalanı'nda  gerçekleştirilen törenin ardından Ataköy 5'inci Kısım Camisi'ne getirildi.

Burada düzenlenen törene, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Hasan Şükrü Korlu, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, şehidin yakınları ve askeri yetkililer katıldı.

Şehit pilotun babası emekli Albay Aytunç Ceyhan, annesi Nalan Ceyhan, ağabeyi Aykan Ceyhan ve nişanlısı Gülşah Terzioğlu, taziyeleri kabul etti.

Yakınları, törende Ceyhan'ın tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Bu arada, bir süre top arabasında taşınan ve daha sonra cenaze aracına alınan Çağrı Ceyhan'ın cenazesinin geçişi sırasında babasının asker selamı yaptığı görüldü.

Ceyhan'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi.

Şehit pilot Çağrı Ceyhan'ın, iki ay önce Gülşah Terzioğlu ile nişanlandığı öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitlerimizi Uğurluyoruz - Son Dakika


Advertisement