Şehr-i Medeniyet Gaziantep" Defilesi - Son Dakika
Yerel

Şehr-i Medeniyet Gaziantep" Defilesi

Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen defilede Tuğçe Kazaz baş model olacak.

09.09.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi'nce geleneksel hale getirilen uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında "Şehr-i Medeniyet Gaziantep" defilesi düzenlenecek.

Organizasyon firması tarafından yapılan açıklamada, Tuğçe Kazaz'ın baş model olduğu "Şehr-i Medeniyet Gaziantep" organizasyonu 20 Eylül Cumartesi Tuğcan Otel'de gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'in asırlardır medeniyetlerin beşiği olan bir kent olduğunu belirtti.

Bugüne kadar Hititler'den Asurlular'a, Roma'dan Osmanlı'ya birçok medeniyete ev sahipliği yapan Gaziantep'in, bundan sonra da birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapacağını aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Bugün pek çok etkinliği uluslararası çapta gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda yöresel değerlerimizi ve kültürlerimizi ulusalda daha çok tanıtmak istiyoruz. Şehr-i Medeniyet Gaziantep projesi de bu bağlamda Gaziantep için çok önemli bir projedir."

Yapımcı Savaş Uğurlu da defilede Kazaz dışında Nilüfer Kurt, Tuğçe Sarıkaya ve Açelya Kartal gibi ve birçok modelin sahneye çıkacağını bildirdi.

Manken Tuğçe Kazaz ise Gaziantep'in tanıtımına katkı sağlayacağı için mutluluk duyduğunu ifade etti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehr-i Medeniyet Gaziantep' Defilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement