Şehr-i Medeniyet Gaziantep Organizasyonu 20 Eylül'de - Son Dakika
Güncel

Şehr-i Medeniyet Gaziantep Organizasyonu 20 Eylül'de

Şehr-i Medeniyet Gaziantep Organizasyonu 20 Eylül\'de

Medyadoktoru Yapım ve organizasyon firması tarafından Şehr-i Medeniyet Gaziantep defilesi 20 Eylül Cumartesi Gaziantep Tuğcan Otel'de gerçekleşiyor.

13.09.2014 12:12  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birçok önemli yapım, organizasyon ve projeye imza atan Medyadoktoru yapım firması Gaziantep Büyükşehir Belediyesi desteği ve öncülüğünde, Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, Tuğçe Kazaz'ın baş model olduğu Şehr-i Medeniyet Gaziantep organizasyonu düzenleyecektir.

Aile ve Sosyal Politikalar kurucu Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin proje ile ilgili,''Gaziantep asırlardır medeniyetlerin beşiği olan bir kenttir. Bugüne kadar Roma'dan Osmanlı'ya, Hititlerden Asurlulara birçok medeniyetlere ev sahipliği yapan Gaziantep, bundan sonrada birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapacaktır. Bugün Fıstık Festiva'nin yanı sıra pek çok etkinliği uluslararası çapta gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda yöresel değerlerimizi ve kültürlerimizi ulusalda daha çok tanıtmak istiyoruz. Şehr-i Medeniyet Gaziantep projesi de bu bağlamda Gaziantep için çok önemli bir projedir dedi.'

DEFİLEMİZDE GAZİANTEP KÜLTÜRÜNÜ VE KUTNU KUMAŞINI TANITACAĞIZ.

Şehr-i Medeniyet Gaziantep defile organizasyonunda baş modelin Tuğçe Kazaz olduğunu belirten yapımcı Savaş Uğurlu 'Şehr-i Medeniyet Gaziantep defilesinin tasarımlarını Gülnur Güneş, koreografını Asil Çağıl, sunuculuğunu oyuncu Elif Tayhan ve Kerem Baydar yapacaktır. Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanımız Fatma Şahin hanımefendi yıllardır kültürümüzü uluslararası platformlara taşımak için yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Şehr-i Medeniyet Gaziantep'te bölgenin en önemli kültürlerinden olan Kutnu kumaşından da tasarımlar yapılacaktır ve Kutnu kumaşından tasarlanan kıyafetleri baş modelimiz Tuğçe Kazaz tanıtacaktır. Kazaz dışında defilede Nilüfer Kurt, Best Model Of Turkey 2009 mankenler kraliçesi Tuğçe Sarıkaya, Mis 2011 Exclusive Of The Word 3. sü Açelya Kartal ve birçok model defile de yer alacaktır. 'dedi.

TUĞÇE KAZAZ: ''ÖRNEK OLMASI GEREKEN PROJE''

Şehr-i Medeniyet Gaziantep organizasyonunda baş model olarak defilede bulunacak olan Tuğçe Kazaz ise Şehr-i Medeniyet projesinin çok önemli olduğunu ve birçok İl'de gerçekleşmesi gerektiğini vurgulayarak, 'Üzerinden binlerce Medeniyetin gelip geçtiği; Ülkemizin incilerinden biri olan Gaziantep başta olmak üzere içerisinde kültüründen birçok esintinin yer aldığı bu ve bu tür projeler de podyumda olmaktan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak her zaman katkı sağlayacağımı ve bu vesile ile kültürümüzü uluslararası platformlarda da tanıtımına katkısı olacağı için ayrıca mutluluk duyarım. 'dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehr-i Medeniyet Gaziantep Organizasyonu 20 Eylül'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da İki Otomobil Yangında Alev Topuna Döndü
    11:33 Bursa'da İki Otomobil Yangında Alev Topuna Döndü

    Bursa'da Yıldırım ve Gürsu ilçelerinde meydana gelen iki ayrı olayda, otomobiller çıkan yangında alev topuna döndü. İtfaiye ekipleri müdahale etse de araçlar kullanılamaz hale geldi. Vatandaşlar, yangını söndürmeye çalışan kişiyi zarar görmemesi için uzaklaştırdı.

  • VakıfBank, 550 milyon dolarlık ilave ana sermaye tahvil ihracını başarıyla tamamladı
    11:33 VakıfBank, 550 milyon dolarlık ilave ana sermaye tahvil ihracını başarıyla tamamladı

    VakıfBank, 550 milyon dolarlık ilave ana sermaye tahvil ihracını başarıyla tamamladı. Banka, yurt dışı yerleşik kurumsal yatırımcılar tarafından satın alınan Basel III uyumlu ilave ana sermaye ihracıyla yılbaşından itibaren uluslararası piyasalardan Türkiye'ye toplam 2,5 milyar dolar kaynak getirdi. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bu işlemin VakıfBank tarihindeki ilk ilave ana sermaye tahvil ihracı olduğunu ve Türkiye'deki kamu bankaları arasında da piyasa işlemi olarak gerçekleştirilen ilk ilave ana sermaye tahvil ihracı olduğunu belirtti. Üstünsalih, işleme dünyanın farklı bölgelerinden yoğun yatırımcı talebi gelmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

  • Bilecik'te Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan Şüpheli Hakkında Yasal İşlem Başlatıldı
    11:30 Bilecik'te Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan Şüpheli Hakkında Yasal İşlem Başlatıldı

    Bilecik Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, 13,62 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) ve 2,56 gram metamfetamin ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli hakkında 'Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak' suçuyla ilgili yasal işlem başlatıldı.

  • Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı
    11:29 Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı

    Merkeze bağlı Yeniköy Mahallesi'ndeki bir apartmanın balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesi üzerine inceleme başlatıldı. Olayı fark eden ev sahibi, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı ve mermi çekirdeğini emniyete götürdü. Ev sahibi, balkonda oturamama korkusu yaşadığını ve insanları duyarlı olmaya çağırdı.

  • Kırıkkale'de Otomobil Dolandırıcılığı: Vatandaş 190 Bin Lirasını Kaptırmaktan Kurtuldu
    11:28 Kırıkkale'de Otomobil Dolandırıcılığı: Vatandaş 190 Bin Lirasını Kaptırmaktan Kurtuldu

    Kırıkkale'de internet üzerinden otomobil satın almak isteyen bir vatandaş, dolandırıcı tarafından sazan sarmalı yöntemiyle kandırılmaktan polis ve banka personelinin yardımıyla kurtuldu.

  • Kırıkkale'de Otomobil Dolandırıcılığı: 190 Bin Lira İade Edildi
    11:28 Kırıkkale'de Otomobil Dolandırıcılığı: 190 Bin Lira İade Edildi

    Kırıkkale'de otomobil almak isteyen bir kişi, sazan sarmalı olarak bilinen dolandırıcılık yöntemiyle 190 bin lira dolandırıldı. Ancak polis ve banka çalışanlarının çabaları sonucunda dolandırılan kişinin hesabına para iade edildi. Dolandırıcının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Afyonkarahisar Belediyesi, Zafer Müzesi'nin restorasyonu için adım attı
    11:28 Afyonkarahisar Belediyesi, Zafer Müzesi'nin restorasyonu için adım attı

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Zafer Müzesi'nin restorasyonu için başvuruda bulundu.

  • DHKP-C terör örgütü sorumlusu Fehmi Oral Meşe İstanbul Havalimanı'nda yakalandı
    11:25 DHKP-C terör örgütü sorumlusu Fehmi Oral Meşe İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul polisinin ortak operasyonuyla DHKP-C terör örgütü sorumlularından olduğu ileri sürülen Fehmi Oral Meşe, İstanbul Havalimanı'na iniş yapan uçakta yakalanarak gözaltına alındı. Meşe'nin hakkında 3 ayrı suçtan toplam 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor. Ayrıca, örgüt üyesi Oğuz Meşe'nin ağabeyi olduğu belirlendi.

  • Melih Gökçek'in yaptığı yorum cenaze sahiplerini kızdırdı
    11:24 Melih Gökçek'in yaptığı yorum cenaze sahiplerini kızdırdı

    Antalya Elmalı Akçaeniş'in Türkmen Alevi Tahtacı Köyü'nde yapılan bir cenaze töreni sazlar eşliğinde oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yorumu ise cenaze yakınlarını kızdırdı.


Advertisement