Şehreküstü Konaklarında Büyük Buluşma - Son Dakika
Yerel

Şehreküstü Konaklarında Büyük Buluşma

Şehreküstü Konaklarında Büyük Buluşma

Ramazan ayı boyunca düzenlenen geleneksel Oba Makarna iftar sofrası bu kez de tarihi Şehreküstü konaklarında 3 bin kişiyi ağırladı.

23.06.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayı boyunca düzenlenen geleneksel Oba Makarna iftar sofrası bu kez de tarihi Şehreküstü konaklarında 3 bin kişiyi ağırladı. Oba Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, Kurumsal İletişim Direktörü İpekCıncıkcı'nın da katıldığı iftar yemeği öncesinde sema gösterileri de yapıldı.

Makarna sektörünün lideri Oba Makarna geleneksel olarak Ramazan ayında gerçekleştirdiği toplu iftar yemeklerinde bu kez Gaziantep'in tarihi mekanlarından olan ve Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilerek hizmete açılan Şehreküstü Konaklarında üç bin kişiyi ağırladı. Düzenlenen iftar yemeğine Şahinbey Belediye Başkanı Vekili Cuma Güzel, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıları Dursun Gökbudak ve Ali Aytek ile Oba Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, Yönetim Kurulu üyeleri İpek Cıncıkcı ile Hakan Özgüçlü'nün yanı sıra binlerce kişi katıldı. Oba Makarna geleneksel iftar yemeklerinin uzun yıllardır kentin ve yurdun değişik yerlerinde sürdürüldüğüne dikkat çeken Oba Makarna Kurumsal İletişim Direktörü İpek Cıncıkcı, "Bugün diğer günlerden çok farklı bir gün yaşıyoruz. Kurum olarak yıllardır düzenlediğimiz iftar yemeği geleneğimizi sürdürürken bu tarihi mekanda binlerce kişiyle birlikte iftarda buluşmak gerçekten çok anlamlı ve bir o kadarda önemli bir duygu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibinin büyük çabaları sonucu Eyüp Sultan Cami'yi andıran bir atmosfer oluşturulmuş. İnsanlar bir birini tanısın veya tanımasın. Herkes bir birine saygıyla yaklaşıyor ve tebessümle selamlaşıyor. Bu güzelliğin yaşatılması ve devamlılığı için bizlerde üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz. Oba Makarna olarak önümüzdeki günlerde de geleneğimizi sürdürecek gerek iftarlarda makarna gerekse helva dağıtımımız devam edecektir" dedi.

RAMAZAN BİRLİK VE BERABERLİK, YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA AYIDIR

Ramazan ayının ruhuna uygun yaşanmasının Gaziantep'te önemli bir gelenek olduğunu ifade eden Oba Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü'de Ramazan ayının birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirterek Oba Grubun bu süreçte hayır kuruluşlarına ve bu tür programlara gerekli destekleri vermeye devam edeceğini ifade etti. Özgüçlü yaptığı konuşmada Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun restore ettirerek hizmete açtığı Şehreküstü Konaklarının kentin en önemli kültür merkezleri arasında ki yerini aldığına da dikkat çekerek "Tahmazoğlu'nu ve ekibini yürekten kutluyorum. Bu tarihi mekanların yeniden turizme kazandırarak hizmete sunmuşlardır. Ramazan ayı boyunca her gün binlerce vatandaşımıza iftar yemeği verme geleneğini sürdüren Başkanımız'ın diğer hizmetlerini de takdirle takip ediyoruz. Bu vesileyle Gaziantepli vatandaşlarımızın Ramazanını kutluyor, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra vatandaşlara iftar yemeği ikram eden Oba Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü ve Kurumsal İletişim Direktörü İpek Cıncıkcı vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. İftar yemeğinde vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan Özgüçlü ailesine Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel tarafından günün anısına bir plaket verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehreküstü Konaklarında Büyük Buluşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement