Şehrimburada" Erzurum Şehir Rehberi ile Erzurum Elinizin Altında… - Son Dakika
Yerel

Şehrimburada" Erzurum Şehir Rehberi ile Erzurum Elinizin Altında…

Şehrimburada" Erzurum Şehir Rehberi ile Erzurum Elinizin Altında…

STN ajans tarafından gerçekleştirilen ve 1. yılını tamamlayan projede Erzurum’ a dair ne varsa, "www.sehrimburada.com" sitesi ve "Erzurum Şehir Rehberi" cep uygulaması ile bir arada sunuluyor.

26.03.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

STN ajans tarafından gerçekleştirilen ve 1. yılını tamamlayan projede Erzurum' a dair ne varsa, "www.sehrimburada.com" sitesi ve "Erzurum Şehir Rehberi" cep uygulaması ile bir arada sunuluyor. İlk yılında aylık ortalama 10 bin kullanıcıya ulaşan uygulama, Erzurum şehrinin tanıtımının yanı sıra Erzurum' a gelecek olan ve Erzurum' da yaşayan kişilerin yanı başındaki bir rehber vazifesi görüyor. Mobil Uygulaması, Apple, Android ve Windows Mobile cep telefonu, tablet ve mobil cihazlar için uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

STN Ajans Koordinatörü Gürkan Taş, yaptığı açıklamada, "Sürekli güncel tutulan programda Erzurum güncel haberlerini takip edebilir, Firma rehberi ile aradığınız firma bilgilerine kolayca ulaşabilir, güncel etkinliklerden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca günün nöbetçi eczanelerini görebilir, bulunduğunuz semte en yakın taksi durağı numarasına ulaşabilir, sinema, tiyatro seans saatlerini inceleyebilir, fragmanını izleyebilir, bilet alımı gerçekleştirebilirsiniz, radyo dinleyebilir, video izleyebilir, döviz ve altın fiyatlarını güncel takip edebilirsiniz, tren seferlerini öğrenebilir, hangi otobüs nereye gider? diğeri kaç dakika sonra gelir? otobüs güzergahlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz, Çilingir, iş ilanları, seri ilanlar, yemek sipariş, tesisatçı, su siparişi, çiçek siparişi, namaz vakitleri, bankalar, valilik, belediye, oteller ve tüm sektör firmaları vs... Kısacası Erzurum da yaşamınızı kolaylaştıracak her şeyi bu uygulamada bulabilirsiniz. Ücretsiz cep telefonlarınıza yükleyebilir, sizde bu kolaylıklardan yararlanabilirsiniz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehrimburada' Erzurum Şehir Rehberi ile Erzurum Elinizin Altında… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement