Şehzadeler'de Şeffaf İhale - Son Dakika
Yerel

Şehzadeler'de Şeffaf İhale

Şehzadeler\'de Şeffaf İhale

Şehzadeler Belediyesi kırsal mahallelerde Belediyeye ait taşınmazların yıllık kiralama ihalesini gerçekleştirdi.

14.11.2015 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesi kırsal mahallelerde Belediyeye ait taşınmazların yıllık kiralama ihalesini gerçekleştirdi. Belediyeye ait olan 132 adet arazinin ihalesini şeffaf bir biçimde vatandaşların ayağına giderek yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bu tür arazi kiralama ihalelilerinde vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz ve tüm işlemleri mobil ihale aracımız sayesinde yerinde yapıyoruz" dedi.

Şehzadeler Belediyesi kırsal mahallelerde Belediyeye ait olan 132 adet arazinin kiralama ihalesini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl başlatılan yerinde ihale uygulamasını bu yıl da devam ettiren Şehzadeler Belediyesi Karayenice, Tekeliler, Yeni Harmandalı, Yeni Mahmudiye, Hamzabeyli mahallelerinde Mobil İhale Aracı ile 132 adet taşınmazın ihalesini gerçekleştirdi.

Yerinde yapılan ihale Komisyonun' da Belediye Başkan yardımcısı Süleyman Çoban, Belediye Meclis üyeleri Mehmet Kavas, Selam Çertürk, Burhan Aydemir yer aldı.

Kırsal mahallelerde bulunan arazilerin kiralama ihalelerinde ihaleyi vatandaşların bulundukları yerlere giderek yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bilindiği gibi yerinde ihale uygulamamızı göreve geldiğimiz ilk yıl gerçekleştirmiştik. Bu yılda Belediyemize ait 132 adet taşınmazın ihale işlemlerini tamamladık. Belediye meclis üyelerimiz ve teknik personellerimizden oluşan ihale komisyonumuz ve Mobil ihale aracımız bu yıl Karayenice, Tekeliler, Yeni Harmandalı, Yeni mahmudiye ve Hamzabeyli mahallelerimizde o civarda bulunan arazilerin ihalelerini gerçekleştirdi. İhaleleri yapacağımız bu mahallelerimizde yapılacağı hususunu vatandaşlarımıza önceden ilan etmiştik ve ihaleye katılmak isteyen tüm vatandaşlarımız ihale günü kiralamak istedikleri arazinin ihalesinin yapıldığı gün bulunduğumuz mahallelere gelerek işlemlerini yaptılar. Şeffaf belediyecilik adına yapmış olduğumuz bu uygulamamız her yıl aynı şekilde devam edecektir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzadeler'de Şeffaf İhale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement