Şehzadeler Kaymakamlığı Yaz Spor Okulları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Şehzadeler Kaymakamlığı Yaz Spor Okulları Sona Erdi

Şehzadeler Kaymakamlığı Yaz Spor Okulları Sona Erdi

Şehzadeler Kaymakamlığı Yaz Spor Okullarında düzenlenen kurslar, CBÜ Beden Eğitimi Yüksek Okulu bahçesinde yapılan törenle sona erdi.

24.07.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Kaymakamlığı Yaz Spor Okullarında düzenlenen kurslar, CBÜ Beden Eğitimi Yüksek Okulu bahçesinde yapılan törenle sona erdi.

Törene Vali Erdoğan Bektaş, Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, BESYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Göral, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Ölmez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü V. Hatun Sarıkaya, Şehzadeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü V. Ekrem Öztürk katıldı.

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu törende yaptığı konuşmada, "Bu yıl 200 sporcumuz yaz spor okullarından istifade etti. Bunların yaklaşık 100 tanesi yüzme alanında, 50 tanesi Badmington, 50 tanesi de okçuluk alanında eğitimlerini aldılar. Ayrıca Manisa OTİZM derneğinin bizden talebi üzerine Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) ile yapmış oldukları protokol gereği kurs ücretleri Kaymakamlığımızca karşılandı. Bunları da düşündüğümüzde yaklaşık 235 öğrencimiz yaz spor okullarından istifade etme imkanı buldu. Şehzadeler Belediyesi ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, bu yıl Şehzadeler Belediyesinin açmış olduğu yerlerde biz Kaymakamlık olarak yaz spor okulu açmadık. Biz Selimşahlar, Karaağaçlı, Kazımkarabekir, Nurlupınar, Karaoğlanlı ve Sancaklı Bozköy'de bu kurslarımızı açtık. Buradaki kursiyerlerimizin mayoları da dahil olmak üzere, taşıma ve bütün masrafları Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nca karşılandı. Bu konuda ben Vakıf Mütevelli Heyet üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl eğitim verdiğimiz çocuklara, eğitim sonunda kendi aralarında yapmış olduğumuz seçmelerle bu kursun devamını sağlayacağız. Bunlar bir aylık daha kursa alınacaklar. Başarılı olan arkadaşlarımızı Gençlik Spor Müdürlüğümüzce kış döneminde de kursa devam ettireceğiz. Bu kursun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra protokol üyelerince kursu bitiren sporculara madalyaları verildi. Vali Erdoğan Bektaş tören sonunda ok atarak hedefe isabet ettirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzadeler Kaymakamlığı Yaz Spor Okulları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement