Şeker Fabrikası, Susurluk'a Hareket Getirdi - Son Dakika
Yerel

Şeker Fabrikası, Susurluk'a Hareket Getirdi

Şeker İş Sendikası Susurluk Şube Başkanı İsmail Karadayı, üç yıl kapalı tutulduktan sonra bu yıl yeniden hizmete açılan Susurluk Şeker Fabrikası sayesinde ilçe ekonomisine hareket geldiğini bildirdi.

20.12.2014 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şeker-İş Sendikası Susurluk Şube Başkanı İsmail Karadayı, üç yıl kapalı tutulduktan sonra bu yıl yeniden hizmete açılan Susurluk Şeker Fabrikası sayesinde ilçe ekonomisine hareket geldiğini bildirdi.

Karadayı, gazetecilere yaptığı açıklamada, fabrikanın kapalı olduğu dönemde Çevre Yolu'nda bulunan akaryakıt istasyonlarının tek pompa çalışırken şimdi üç pompanın aynı anda çalıştığını ve dinlenme tesislerinin doluluk oranı yüzde 100 artığını belirtti.

Fabrikanın sadece Balıkesir değil çevre illere de ekonomik anlamda kar sağladığını vurgulayan Karadayı, "Susurluk Şeker Fabrikası'nın bölge ekonomisine katkısı yaklaşık 100 milyon lira. Yapım çalışmaları devam eden Gebze- İzmir Otoyolu'nun Balıkesir-Susurluk karayolunda bulunan akaryakıt ve dinlenme tesislerine olan olumsuz etkilerini Susurluk Şeker Fabrikasının üretime devam etmesiyle bir nebze olsun hafifletebiliriz. Önemli olan üreticilerimizin ve Susurlukluların fabrikaya sahip çıkmasıdır" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şeker Fabrikası, Susurluk'a Hareket Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement