Şeker-iş Sendikası'ndan Tatlandırıcı Kullanmayan Esnafa Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Şeker-iş Sendikası'ndan Tatlandırıcı Kullanmayan Esnafa Teşekkür Plaketi

Şeker-iş Sendikası\'ndan Tatlandırıcı Kullanmayan Esnafa Teşekkür Plaketi

Şeker-İş Sendikası Eskişehir Şubesi tarafından ürünlerinde yapay tatlandırıcı kullanmadığını ilan eden imalathanelere ‘Teşekkür Plaketi’ verilmeye devam ediliyor.

29.06.2016 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şeker-İş Sendikası Eskişehir Şubesi tarafından ürünlerinde yapay tatlandırıcı kullanmadığını ilan eden imalathanelere 'Teşekkür Plaketi' verilmeye devam ediliyor.

Şeker-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Cengiz Ünder tarafından ürünlerinde yapay tatlandırıcı kullanmayan kuruyemiş ve lokum imalatçısı duyarlı esnafa 'Teşekkür Plaketi' takdim edildi. Genetiği değiştirilmiş mısırdan elde edilen tatlandırıcılardan imal edilen tatlılardan sağlığımız ve geleceğimiz açısından uzak durulması gerektiğini belirten Şeker-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Cengiz Ünder, vatandaşları bilgilendirmek ve kamuoyu oluşturmak için doğal pancar şekeri kullanan imalathanelerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

"VATANDAŞLAR TATLI ALIRKEN TATLANDIRICININ DOĞAL OLUP OLMADIĞINI SORSUN"

Eskişehir'in tanınmış kuruyemiş ve lokum imalatçısı olan Cevdet Kurtuluş ise, Şeker-İş Sendikası'nın halkı bilinçlendirmek amacıyla yaptığı çalışmayı takdirle karşıladıklarını bildirdi. Tatlı alırken doğal pancar şekeri mi yoksa tatlandırıcı maddeden mi imal edildiğinin sorularak alınmasının bile imalathanelerin doğal üretime geçme yoluna gireceğine dikkat çeken Kurtuluş, her şeyin fazla kar elde etmek olmadığını ifade etti. Üretilen ürünlerden ve gıdalardan kendi çocuklarının da tükettiğinin düşünülmesi gerektiğini aktaran Kurtuluş, sağlıktan önemli bir şeyin olmadığını ifade ederken bundan sonra da lokum üretiminde kesinlikle doğal pancar şekeri kullanmaya devam edeceklerini söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şeker-iş Sendikası'ndan Tatlandırıcı Kullanmayan Esnafa Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement