Şeker Piliç Toparlanmaya Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Şeker Piliç Toparlanmaya Başladı

Şeker Piliç Toparlanmaya Başladı

İflasın eşiğine kadar gelen Şeker Piliç toparlanmaya başladı İflasın eşiğine kadar gelen Şeker Piliç toparlanmaya başladı.

31.05.2013 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İflasın eşiğine kadar gelen Şeker Piliç toparlanmaya başladı İflasın eşiğine kadar gelen Şeker Piliç toparlanmaya başladı. Şirket, yetiştiricilerinden işlem başlatmış olan 9 firma ile sulh zemini oluşturulmaya çalışıldığını belirtirken, 9 yetiştiricinin içerisinden bir yetiştiricinin ise davasını geri çektiğini bildirdi.

Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret A.Ş.'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı özel durum açıklamasına göre Şirket, bugün itibariyle toplam da 2 milyon 297 bin 358 TL broiler saha müdürlüğüne bağlı yetiştiricilere ödeme yaptı.

Ayrıca Broiler saha müdürlüğüne bağlı yetiştiricilerden işlem başlatmış olan 9 firma ile sulh zemini oluşturulmaya çalışıldığının belirtildiği açıklamada, "Bu 9 yetiştiricimiz içerisinden bir yetiştiricimiz davasını geri çekmiştir. Kendisi ile yapılan protokole istinaden de bugün itibariyle bir kısım ödeme yapılmıştır" denildi.

Şirket, çalışanlarının kıdem ve ihbar tazminatlarının ödenmesi hususunda gerekli ödeme planlarının oluşturulmakta olduğunu ve ödeme yapılınca gerekli açıklamaların yapılacağını açıkladı. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Şeker Piliç Toparlanmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement