Şeker Portakalı' Eğlendiriyor - Son Dakika
Yerel

Şeker Portakalı' Eğlendiriyor

Şeker Portakalı\' Eğlendiriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şeker Portakalı Etkinlik Aracı’ Kaş ve Demreli çocuklara birbirinden renkli gösterilerle unutulmaz bir gün yaşattı.

17.05.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 'Şeker Portakalı Etkinlik Aracı' Kaş ve Demreli çocuklara birbirinden renkli gösterilerle unutulmaz bir gün yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Şeker Portakalı etkinlik aracı ile ilçelerdeki çocukları eğlence ile buluşturuyor. Her hafta farklı bir ilçeye uğrayan Şeker Portakalı'nın son durağı Kaş'ın Yeşilköy Mahallesi Hilmi Toksoy İlköğretim Okulu ve Demre Kültür Salonu oldu. Kaş ve Demreli Öğrenciler, 'Şeker Portakalı' etkinliği kapsamında palyaço, Mickey Mouse, Pamuk Prenses, tahta bacak ve dans gösterileri ile doyasıya eğlendi.

HEYECAN VE ŞAŞKINLIK

Hem eğitici hem de eğlendirici olan etkinlikte unutulmaz saatler yaşayan öğrenciler, gösteri ekibiyle bol bol fotoğraf çektirdi. Kukla, Karagöz-Hacivat gösterilerini izleyen çocuklar, sihirbaz ve jonglör gösterisinde büyük şaşkınlık ve heyecan yaşadı. Palyaçolar, keyifli anlar yaşayan çocukların yüzlerini boyadı, balon armağan etti. Mutluluğu gözlerinden okunan minikler, neşe dolu bir gün geçirdi.

Daha önce Elmalı, Döşemealtı, Kemer ve Korkutelili çocuklarla buluşan Şeker Portakalı etkinlik aracı tüm ilçelerde çocuklarla buluşmalarını sürdürecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şeker Portakalı' Eğlendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement