Sekiz Ayda 38,5 Kilo Verdi - Son Dakika
Yaşam

Sekiz Ayda 38,5 Kilo Verdi

Sekiz Ayda 38,5 Kilo Verdi

Büyükşehir Belediyesi Talas Spor Kompleksinde sekiz ay düzenli spor yapan Bahadır Tellioğlu, 38,5 kilo verdi.

25.08.2014 13:28  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Talas Spor Kompleksi'nde sekiz ay düzenli spor yapan Bahadır Tellioğlu, 38,5 kilo verdi. Bu yılın ocak ayında 145,5 kiloyken Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi'ne adımını atan Bahadır Tellioğlu, 107 kiloya düştü.

Kayseri'ye Türkiye'nin en modern spor tesislerini kazandıran, Erciyes'te kayak, Harikalar Diyarı'nda su kayağı, buz pateni ve binicilik gibi sporları yapma imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, şehrin farklı bölgelerindeki spor merkezleriyle de sağlıklı yaşamın kapısını aralatıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin imkanlarıyla sporu alışkanlığa dönüştüren pek çok kişi obezite tehlikesinden kurtulma şansı da buluyor. Bunlardan biri olan Bahadır Tellioğlu, Büyükşehir Belediyesi Talas Spor Kompleksinde hocalar nezaretinde sekiz ay düzenli spor yaparak 38.5 kilo verdi.

Spor yapmadığı zaman kendisinde eksiklik hissetmeye başladığını ifade eden Bahadır Tellioğlu, "Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'deki hocalarımın üzerimdeki hakkı çoktur. Spor yaparken hocalarımın koordinesinde hareket ettim ve hiç bırakmadım" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Koordinatörü Ali Üstünel de Bahadır Tellioğlu'nu iradesinden dolayı tebrik ederek, "Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin en önemli sağlık problemleri arasında yer alan obezite ile mücadelede sporun ne denli doğru bir yöntem olduğunu göstermesi açısından iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum. Büyükşehir Belediyesi spor tesislerinde son derece ekonomik, amaca yönelik, hijyenik ve güvenilir ortamlarda spor yapma imkanı sunuyoruz" diye konuştu.

Üstünel daha sonra sekiz ayda 38,5 kilo verme başarısını gösteren Bahadır Tellioğlu'na Büyükşehir Belediyesi adına bir eşofman takımı hediye etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sekiz Ayda 38,5 Kilo Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement