Sekmen Uzundere'de Seçmenle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Sekmen Uzundere'de Seçmenle Bir Araya Geldi

Sekmen Uzundere\'de Seçmenle Bir Araya Geldi

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Uzundere İlçe merkezi ve köylerde seçim çalışmalarını sürdürdü.

01.03.2014 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Uzundere İlçe merkezi ve köylerde seçim çalışmalarını sürdürdü.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi ilçe ve köylerde yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını yürüten Sekmen Uzundere ilçesinde vatandaşların sorunlarını dinledi, seçimlerde destek istedi.

Beraberinde İl Başkanı Murat Kılıç ile birlikte İlçe merkezindeki esnaf ziyaretlerinin ardından köylere geçen Sekmen, buralarda da vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı.

Seçim otobüsünden halka hitap eden Sekmen, Köylerin de artık Erzurum'un birer mahallesi kimliğine kavuştuğunu ve buralarda eksik bırakılan tüm hizmetleri bir bir yerine getireceklerini kaydetti.

AK Parti hükümetinin hizmetlerini anlatan Başkan adayı Sekmen, Türkiye'nin ve Erzurum'un AK Parti iktidarıyla bir çok hizmetle tanıştığını söyledi. Hizmetlerin devamı noktasında 30 Mart seçimlerinde halkın desteğini sürdürmesini isteyen Sekmen, Erzurum'un modern belediyecilik hizmetleri ile tanıştırılacağını dile getirdi.

SEKMEN PALANDÖKEN'DE

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen bugünde seçim çalışmaları kapsamında Palandöken ilçesi ve bağlı köylerde seçim çalışmalarını sürdürdü. Sekmen'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sekmen Uzundere'de Seçmenle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement