Seksenler Dizisi Oyuncuları Seydişehir'de Sahne Aldı - Son Dakika
Yerel

Seksenler Dizisi Oyuncuları Seydişehir'de Sahne Aldı

Seksenler Dizisi Oyuncuları Seydişehir\'de Sahne Aldı

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi’nin Ramazan Etkinlerinde "İnim İnim İnleyen Nağmeler" müzikli mizah programı Seydişehir’de izleyicileriyle buluştu.

28.06.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi'nin Ramazan Etkinlerinde "İnim İnim İnleyen Nağmeler" müzikli mizah programı Seydişehir'de izleyicileriyle buluştu. Etkinliğe, son zamanların sevilen dizisi seksenlerin oyuncuları da sahne aldı.

Etkinliğe, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Meclis Üyeleri, AK Parti ilçe yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayı boyunca Cuma ve Cumartesi günleri şehir merkezinde düzenlenen etkinlerle binlerce vatandaş uzun yaz akşamlarını değerlendiriyor. Son zamanların sevilen dizilerinden Seksenler dizisinin sevilen karakterleri Seydişehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri programında sahne aldı. Osmanlı zamanlarını da konu alan tiyatro oyunlarında mizah ve sanat bir aradaydı. Etkinlik, illüzyon gösterileri, Hacivat ve Karagöz, müzikal çocuk oyunları ile son buldu. Program sonunda alanda bulunan katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seksenler Dizisi Oyuncuları Seydişehir'de Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement